Naslovna VESTI MAČKE HUMANOST NA PRVOM MESTU: Ovaj čovek je, i pored svoje muke, POKAZAO...

HUMANOST NA PRVOM MESTU: Ovaj čovek je, i pored svoje muke, POKAZAO KOLIKI JE ČOVEK! (VIDEO)

0
humanost na prvom mestu petface

Uvek je važno da budemo ljudi, u svako doba i u svakoj situaciji, to je jedino što je važno. Važno je da pokažemo koliko smo veliki, a to se najbolje pokazuje kada nemamo ništa, a voljni smo i to “ništa” da podelimo sa nekim.

Jedna fotografija koja kruži društvenim mrežama uliva nam novu nadu u ljude, ta nada u ljude nam dolazi iz susedne Bosne i Hercegovine, a u pitanju je jedan čovek koji je ponudio paštetu jednoj maci sa ulice.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Naime, pre svega, u postu koji ljudi dele po društvenim mrežama je napisano da je fotografija iz Bosne i Hercegovine, a na osnovu sajta, koji se u vidu reklame vidi na izlogu, iza čoveka i mačke, i domena “.ba”, ali i na osnovu toga što smo proverili taj sajt, možemo zaključiti da jeste u pitanju BiH. 

Dugo što je navedeno jeste da je čovek, zapravo migrant, izbeglica iz ugroženih krajeva Azije, koji je došao ovde kako bi pronašao novu sreću i neku novu nadu za sebe. Ovaj podatak je teško proveriti…

humanost na prvom mestu petface

Takođe se u postu navodi da je čovek prebirao siću po svojim rukama i džepovima, kako bi kupio paštetu, koju je kasnije dao maci…

Da li je ovaj čovek migrant, ili ne potpuno je nebitno, najvažnije je da je “čovek”, u pravom smislu te reči. “Budimo ljudi” u koliko god teškoj situaciji da se nalazimo.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPONESITE MALO HRANE ZA NAPUŠTENE: Dok šetate psa za vreme policijskog časa, SETITE SE I ŠAPA BEZ DOMA! (VIDEO)
Sledeći tekstHITNA POMOĆ ZA LJUBIMCE: Otvorena je urgentna služba za ljubimce koja radi 00-24! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime