Naslovna VESTI PSI IKEA prodaje ležaljke za ljubimce, A NIJE PET FRIENDLY: Kako je to...

IKEA prodaje ležaljke za ljubimce, A NIJE PET FRIENDLY: Kako je to moguće?

0
ikea prodaje lezaljke petface

Robna kuća Ikea nedavno je iznenadila svoje potrošače i verne kupce postovima na društvenim mrežama u kojima reklamiraju prodaju krevetića za kućne ljubimce.

Na zvaničnom sajtu robne kuće Ikea, na stranici sa nazivom “VODIČ ZA ROBNU KUĆU IKEA” jasno je naznačeno da je kućnim ljubimcima zabranjen ulaz. 

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

-“Kućni ljubimci” – Istraživanja potrošačkih navika i želja koje smo sproveli pokazalo je da se većina kupaca, pogotovo oni s manjom decom, ne oseća ugodno i sigurno ako su prilikom posete robnoj kući oko njih kućni ljubimci. Stoga ulazak kućnih ljubimaca u robnu kuću nije omogućen. Osim pasa za slepe i slabovide, svi psi koji su u službi osoba s bilo kojom vrstom invaliditeta mogu slobodno ulaziti u robnu kuću IKEA, navodi se na internet prezentaciji Ikee. 

S obzirom na to da nam nije bilo jasno kako je moguće da se pokreće kampanja za prodaju krevetića za ljubimce, a da njima nije dozvoljeno da uđu i isprobaju svoj novi ležaj, pitali smo Ikeu da nam objasni takvu odluku.

-Kako znamo da su kućni ljubimci važan deo velikog broja porodica, veliko nam je zadovoljstvo kada se njihovi vlasnici odluče baš za IKEA proizvode kako bi učinili život kod kuće boljim za sve članove domaćinstva. Razumemo da je ponekad teško pogoditi iz prve i da se naši kupci ponekad predomisle, te smo stoga omogućili povrat ili zamenu svih kupljenih proizvoda u roku od čak 365 dana, uključujući i proizvode za kućne ljubimce koji su kupljeni na akcijskoj prodaji, objasnili su iz robne kuće Ikea za Petface.

Način postoji, ali da li je pravi? 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRODILA IH JE U SMEĆU: Do ove ženkice spasioce je vodio TRAG KRVI! (VIDEO)
Sledeći tekstPRONAĐEN PAS SA OGROMNOM POVREDOM: Anus mu je rasečen, ostavljen sam na ulici! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime