Naslovna VESTI PSI Zalepila psu usta, objavila fotografiju, pa ubrzo uhapšena!

Zalepila psu usta, objavila fotografiju, pa ubrzo uhapšena!

2
Zalepila psu usta petface

Jedna žena iz Severne Karoline, zalepila psu usta i fotografijom se pohvalila na Facebooku-u. Kada je primile niz kritika za vrlo kratko vreme, Kimberli je sliku izbrisala ali – uzalud! Fotografija se za manje od sat vremena proširila društvenim mrežama i došla do policije, koja ju je odmah uhapsila!

Kimberli (25) je lepljivom trakom zalepila psu usta, i objavila fotografiju uz status da je zaustavila lajanje psa. Nakon što je za vrlo kratko vreme od objave i uhapšena, Kimberli se branila da je sve bila šala i da pas nije povređen!

Pročitajte još:
PRAVDA ZA KEJTLIN: Uhapšen čovek koji je psu vezao njušku selotejpom!

– Mislila sam da će biti smešno ako mu stavim selotejp oko usta. Ja volim svog psa i skinula sam mu traku čim sam ga i uslikala, branila se Kimberli En Hauel.

Ona će za svoje nedelo biti sprovedena pred lice pravde, a optužena je za okrutnost prema životinjama! Određena joj je kaucija od 3.000 dolara, a na sudu će se pojaviti 4. novembra!

Da li je vama ovo smešno?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKORISNO: 6 saveta za šetnju sa vašim ljubimcem
Sledeći tekstSpasili su vevericu iz uragana, pa im postala omiljeni član porodice! (FOTO)

2 KOMENTARA

  1. DA, smešno je!!! Od toliko mučitelja životinja oni su se našli da zajebavaju vlasnicu čijem psu očgledno ništa ne fali. -.-

    • Draga Ema,nije smešno.Meni nije smešno uopšte.Idi ti malo vidi po ovom sajtu koliko je uhapšenih mučitelja i spasenih životinja pa onda dođi ovde i pričaj,komentariši. ”Vlasnicu čijem psu očigledno ništa ne fali?”,a izvini dete otkud ti znaš da psu ništa ne fali? Ovde ne piše, da ne poznaješ možda vlasnicu i psa uživo,što ne verujem? Ona može da kaže da pas nije povređen ali MOŽDA i jeste. Tako da nemoj da pričaš i komentarišeš dete nešto što ne znaš.Vidim da si dete – tu tinejdžer čim koristiš to -.- Dakle,pre nego što komentarišeš nešto malo pogledaj bolje.Psi i treba da laju,mačke treba da mjauču baš kao što i mi imamo potrebu da pričamo.Ti si izgleda brbljiva pa razumeš.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime