Naslovna VESTI PSI Zalepila psu usta, objavila fotografiju, pa ubrzo uhapšena!

Zalepila psu usta, objavila fotografiju, pa ubrzo uhapšena!

2
Zalepila psu usta petface

Jedna žena iz Severne Karoline, zalepila psu usta i fotografijom se pohvalila na Facebooku-u. Kada je primile niz kritika za vrlo kratko vreme, Kimberli je sliku izbrisala ali – uzalud! Fotografija se za manje od sat vremena proširila društvenim mrežama i došla do policije, koja ju je odmah uhapsila!

Kimberli (25) je lepljivom trakom zalepila psu usta, i objavila fotografiju uz status da je zaustavila lajanje psa. Nakon što je za vrlo kratko vreme od objave i uhapšena, Kimberli se branila da je sve bila šala i da pas nije povređen!

Pročitajte još:
PRAVDA ZA KEJTLIN: Uhapšen čovek koji je psu vezao njušku selotejpom!

– Mislila sam da će biti smešno ako mu stavim selotejp oko usta. Ja volim svog psa i skinula sam mu traku čim sam ga i uslikala, branila se Kimberli En Hauel.

Ona će za svoje nedelo biti sprovedena pred lice pravde, a optužena je za okrutnost prema životinjama! Određena joj je kaucija od 3.000 dolara, a na sudu će se pojaviti 4. novembra!

Da li je vama ovo smešno?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

2 KOMENTARA

  1. DA, smešno je!!! Od toliko mučitelja životinja oni su se našli da zajebavaju vlasnicu čijem psu očgledno ništa ne fali. -.-

    • Draga Ema,nije smešno.Meni nije smešno uopšte.Idi ti malo vidi po ovom sajtu koliko je uhapšenih mučitelja i spasenih životinja pa onda dođi ovde i pričaj,komentariši. ”Vlasnicu čijem psu očigledno ništa ne fali?”,a izvini dete otkud ti znaš da psu ništa ne fali? Ovde ne piše, da ne poznaješ možda vlasnicu i psa uživo,što ne verujem? Ona može da kaže da pas nije povređen ali MOŽDA i jeste. Tako da nemoj da pričaš i komentarišeš dete nešto što ne znaš.Vidim da si dete – tu tinejdžer čim koristiš to -.- Dakle,pre nego što komentarišeš nešto malo pogledaj bolje.Psi i treba da laju,mačke treba da mjauču baš kao što i mi imamo potrebu da pričamo.Ti si izgleda brbljiva pa razumeš.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.