Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO – Izbačen i ostavljen na ulici u vreme kada treba da...

PRETUŽNO – Izbačen i ostavljen na ulici u vreme kada treba da pokažemo svo svoje milosrđe.

0
Izbačen i ostavljen na ulici

Ova tužna priča pokazuje da čak i u vreme praznika kada treba da pokažemo koliko smo dobri ljudi postoje oni kojima ništa nije sveto – pa čak ni život jednog nemoćnog bića. Kao da ništa ne shvatamo, kao da ništa nismo naučili pa ni u trenutku kada svetom hara smrtonosni virus.

Odlučili smo da objavu Nataše Stefanović objavimo u celosti. Nije potrebna nikakva redakcijska korekcija, primedba, kometar. Mi mislimo da je sve više nego jasno.

Izbačen i ostavljen na ulici

TRAŽI SE DA BI DOBIO TOPLI DOM – Napušten pas se vozi autobusom

Nekad te život toliko slomi da nemas više kud, a tek si počeo da ga živis. U ovo vreme blagdana, milosrdja, darivanja, neko tako okrutno izbaci mališu na kišu vetar i hladnoću. A on čeka negde u nekom žbunu, nadajući se, možda se ipak predomisli i vrati ga u topli dom. Razmišlja Malisa: bio sam dobar, naučio sam da sednem na komandu, dam šapu, voleo sam, mislim da su i oni mene. Čekaću, doći će…

Izbačen i ostavljen na ulici

Ne, niko nije došao. Onako pokislog i tužnog prigrlili su ga na kratko, a onda opet ostavili na mestu gde su ga i našli. Okrutan i ružan je postao ovaj svet, sebičan, bez ljubavi, empatije.

SIRA JE SPAŠENA! – Policija zaustavila saobraćaj u tunelu kako bi izvukli izgubljenog psa

Tako tužnog i pokislog šetajući svog psa ugledala ga je Milica Lučić, nije ga mogla ostaviti. Unela ga je u svoj dom. Medjutim, njen pas ga nikako ne prihvata. Mališa je nahranjen, postavljeno mu je ćebence u zgradi ispred njenih vrata. Bar nije napolju na hladnom. Nadajmo se da stanari neće biti okrutni koliko onaj koji ga je izbacio u vreme najvećeg hrišćanskog praznika. Hvala Milice, nisi ga slikala i ostavila, učinila si koliko je u tvojoj moći.

Izbačen i ostavljen na ulici

MOLIM VAS BUDITE MILOSRDNI, POKAŽITE DA SMO PRAVI HRIŠĆANI. POMOZITE DA OVOM MALIŠI NADJEMO BAR PRIVREMENI AKO NE I ZAUVEK DOM.

Izvor:  Facebook Nataša Stefanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAŽI SE DA BI DOBIO TOPLI DOM – Napušten pas se vozi autobusom
Sledeći tekstTRENUTAK JE ZA PRAZNIČNA ČUDA – Ogi pati u prihvatilištu već 2000 dana.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime