Naslovna VESTI PSI KAKVA TRANSFORMACIJA: Iznemogli pas zanemarivan i stalno držan na lancu u uzgajivačnici!

KAKVA TRANSFORMACIJA: Iznemogli pas zanemarivan i stalno držan na lancu u uzgajivačnici!

0
iznemogli pas zanemarivan petface

Odin je spasen u oktobru 2018. godine od dva uzgajivača koja su potpuno zapostavila zdravstveno stanje njega i još nekoliko pasa. Jadni pas je bio vezan i ignorisan. Bio je u apsolutno užasnom stanju kada su ga pokupili spasioci iz skoništa za životinje Southern Pines i Sout Cross iz Misisipija i znali su da je psa potrebno što pre odvesti veterinaru, a zatim mu pronaći hraniteljski dom.

Kada ga je Odinova mama, koja ga je usvojila, Sidni Selkof, prvi put videla, nije mogla da veruje svojem očima. Jedva da je ličio na psa, a kamo li na aljaskog malamuta, što je on zapravo.

PROČITAJTE I:

PISMO UDOMLJENOG PSA: “Moja duša je puna ožiljaka i boli, ali spreman sam da te VOLIM”!

-Jadni Odin je izgledao kao da je doveden iz noćne more. Bio je mršav, gotovo potpuno bez dlake, prekriven ranama, sa ispucalim i slomljenim zubima i neverovatno slab. Neprijatno je mirisao od svoje infektirane kože, rekla je Sidni.

Kada je odin prvi put stigao u svoj novi dom nije imao pojma šta da radi ili kako da deluje. Delovao je neverovatno zbunjeno kao da nikada ranije nije imao toliko slobode da hoda okolo i istražuje. Izgledalo je kao da Odinu nikada nije dozvoljeno da bude pas i to je slomilo srce njegove hraniteljke.

iznemogli pas zanemarivan petface

-Iskreno, ne znam da li je Odin ikada ranije bio u kući. Nisam mogla da ga nateram da se igra, nedeljama nakon što je došao samo je sedeo u čošku sobe, rekla je Sidni.

Bilo je potrebno mnogo vremena da se pas oslobodi i da prihvaati nove uslove života.

PROČITAJTE I:

KUCE IZ VENIZELOSOVE: Bili su ostavljeni pored kontejnera, a studenti su ih spasili uprkos pravilima doma u kojem žive!

-Druge noći kada sam ga dovela bio je hrabar da dođe u moj krevet. Popeo se na krevet i bacio svoje izgladnelo telo na mene, verovala sam da će biti dobro, rekla je Sidni.

Njegovo zdravstveno stanje se polako popravljalo, postajao je drugačiji pas. Dok se oporavljao njegova porodica je aktivno radila sa njim i podržavala ga. Polako se počeo privikavati na dobre ljude.

iznemogli pas zanemarivan petface

-Trenutno je podvrgnut lečenju srčanog udara, to je bila velika bitka. Imamo dobre i loše dane. Kada se završi tretman u vezi srčanog crva, imaćemo i operacije zuba. Nažalost mnogi od njih su u katastrofalnom stanju, rekla je Sidni.

Oporavlja se, svakim danom je sve bolje, neverovanto šta ljubav može da učini!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPISMO UDOMLJENOG PSA: “Moja duša je puna ožiljaka i boli, ali spreman sam da te VOLIM”!
Sledeći tekstNjenom psu je dijagnostifikovan rak, nije imala para za operaciju, a onda se dogodilo ČUDO! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime