Naslovna VESTI PSI JEZIV SNIMAK: Ofarbali psa u plavu boju, UZNEMIRUJUĆE ZA LJUBITELJE ŽIVOTINJA! (VIDEO)

JEZIV SNIMAK: Ofarbali psa u plavu boju, UZNEMIRUJUĆE ZA LJUBITELJE ŽIVOTINJA! (VIDEO)

0
jeziv snimak petface

Na društvenim mrežama osvanuo je uznemirujući snimak fabranja psa u plavu farbu. Post koji je podeljen je na italijanskom jeziku, ali s obzirom na to da nema informacija o tome gde se sve ovo odigralo, ne možemo da tvrdimo o kojoj se zemlji radi.

-Ogorčeni smo na ono što rade ovoj bespomoćnoj duši koja je u rukama “čudovišta”. Ovo je previše za ljudsko maltretiranje životinja, navedeno je u postu.

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Mi bismo dodali da je svako nasilje nad životinjama podjednako grozno i loše, i ne postoji veće ili manje zlostavljanje.

Farbanje krzna psa

Farbanje pasa je postalo popularno naročito kada su to počele da rade poznate ličnosti. Mnogi misle da je to slatko, ali farba može naškoditi zdravlju psa zbog toksičnih hemikalija. Postoje farbe koje su specijalno napravljene za pse, ali nijedna nije u potpunosti sigurna. Ukoliko se i sami farbate, znate da farba može izazvati gorenje, svrab i iritaciju kože, a psi mogu imati istu reakciju.

Moguće je da su osetljivi na jake hemikalije kao što su amonijak ili hidrogen peroksid. Tokom procesa farbanja, može se desiti i da poližu krzno i tako unesu otrovnu farbu. Ukoliko to učine, mogu sebe dovesti u opasnu situaciju koja bi dovela do mučnine, povraćanja ili dijareje i drugih zdravstvenih problema Ova praksa je ilegalna u nekim zemljama, a zakon se uveo najviše zbog toga da bi se zaštitile male životinje od farbanja, naročito u periodu Uskrsa. Kada je u pitanju farba na nitro ili uljanoj bazi ni ne treba da govorimo koliko je to opasno i otrovno.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAGEDIJA: Ostavio je psa ispred azila, kada je pošao, VIDEO JE DA SU PSA UDARILA KOLA! (VIDEO)
Sledeći tekstPRIČA O POVERENJU IZMEĐU PSA I VLASNIKA: Kada ovo pročitate shvatićete odakle dolazi ljubav! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime