Naslovna VESTI PSI UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: „Levijatan“ snimio jezivo stanje u zatvorenom delu azila u Leskovcu!

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: „Levijatan“ snimio jezivo stanje u zatvorenom delu azila u Leskovcu!

0

ZOO Higijenska služba u Leskovcu ima sedam radnika. Osnovna delatnost je hvatanje i zbrinjavanje agresivnih pasa sa javnih površina u gradu. Psi se smeštaju u prihvatilište za pse u Turekovcu. Hvatanje pasa se vrši isključivo po nalogu komunalne inspekcije zbog malih smeštajnih kapaciteta prihvatilišta.

LEVIJATAN: „Imamo svedočenja o silovanju i mučenju pasa, ali meštani ćute iz straha“!

Ovo je opis koji stoji na zvaničnoj web prezentaciji www.jkpkomunalac.rs. Međutim, kako navode ljubitelji životinja u ovom gradu, stanje u ovom azilu je jezivo! Do tih saznanja su došli i ljudi iz sada već poznatog pokreta „Levijatan“, koji su bili na licu mesta.

Napominjemo da video, koji su objavili i koji smo dobili u redakciju, sadrži uznemirujuće kadrove!

Najavili smo obračun sa lopovima i sa azilima koji kradu novac. Namestilo se tako da smo uspeli da uđemo u zatvoreni deo leskovačkog azila, odnosno „JKP Komunalac“, i evo šta smo zabeležili – MRTVE PSE, BOLESNE PSE, PSE SA TUMORIMA DO PODA. Pse, koji se hrane OTPACIMA IZ BOLNICA I VRTIĆA. Sve to za budzet od 20.000.000 dinara. Već u toku današnjeg dana tražićemo kao Fondacija ZVANIČNO izveštaj o budžetiranju i smenu direktora ove horor ustanove, napisali su u saopštenju za javnost. 

Novčana nagrada za onog ko prepozna LICA SA SNIMKA, koja su ukrala psa Lesija!

Takođe, oni su dodali i da se „krivična prijava za zlostavljanje životinja i zloupotrebu službenog položaja već piše, i da imaju glavnog svedoka koji je bio na čelu azila“. 

jezivo petface

Što više raširimo priču, to će pse pre morati da stave u normalne uslove, dok ne dođe đavo po svoje već u toku narednih dana. Ološi, dodali su iz „Levijatan“-a.

U želji da čujemo i „drugu stranu priče“ poslali smo zvanični mail i upit i nadležnima u „JKP Komunalac“, ali do zaključenja ove vesti nismo dobili odgovor. Pratićemo ovu priču i dalje…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.