Naslovna VESTI PSI KADA BI BILO VIŠE OVAKVIH LJUDI! – Policajac razdvojio i smirio dva...

KADA BI BILO VIŠE OVAKVIH LJUDI! – Policajac razdvojio i smirio dva psa koji su se tukli na ulici.

0
Policajac razdvojio pse

Prelepa priča o hrabrosti i humanosti jednog policijskog službenika zaista nas je navela da pomislimo: Gde bi nam bio kraj kada bi bilo više ovakvih ljudi?

Smirio razbesnele pse

Dok se spremao za redovnu jutarnju smenu u okrugu Orange na Floridi, policijski službenik Patrick Henesi nije ni sanjao šta ga čeka. Verovao je da će to biti samo još jedan običan dan u okrugu, ali je pogrešio.

Pročitajte i ovo: SPASILAC DO SAMOG KRAJA! – Ovaj pas je pokazao šta znači biti prijatelj.

Patrolirajući ulicom primetio je stravičnu scenu: dva psa rase pit bul besno su se međusobno borili i nanosili teške povrede jedan drugome. Jedan je obilno krvario i policajac Henesi je odmah odlučio da reaguje.

Smirio razbesnele pse

Prvo je pozvao kolege u pomoć, ali je shvatio da je situacija veoma ozbiljna i da nema vremena da čeka pomoć. Neustrašivo ali veoma smireno je počeo da prilazi razbesnelim psima. Oba su bila veoma uplašeni, ali su veoma dobro reagovali na policajca. On im je prišao, postavio se između njih i oni su se odmah umirili. Samopuzdanje i smirenost policajca Henesija je dovela do toga da su mu oba psa prišla i bukvalno skočila u zagrljaj.

Pročitajte i ovo: ZAKOPALA ŽIVOG PSA! – Nezapamćena okrutnost starice koja bi to ponovo uradila!

Imali su ogrlice, što znači da su namerno napušteni. Ova rasa pasa ima lošu reputaciju zbog ljudskih zabluda da su opasni i nasilni. Teški za usvajanje, neretko umiru u skloništima u užasnim uslovima. Međutim, Henesi je ova dva nesrećna psa video u sasvim drugačijem svetlu.

Smirio razbesnele pse

Psi su prebačeni na sigurno uz pomoć Henesija. Dve ženke su nazvane Sloboda i Pravda. Trenutno traže dom u kojem će dobiti svu ljubav i negu koju zaslužuju. I sve to zahvaljujući čoveku koji nije bio žrtva predrasuda, već prepun ljubavi za svako živo biće.

Izvor: pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPASILAC DO SAMOG KRAJA! – Ovaj pas je pokazao šta znači biti prijatelj.
Sledeći tekstSVE ŠTO IM TREBA JE LJUBAV! – Belin život se promenio u sekundi.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime