Naslovna VESTI KAKAV PUTNIK – Policajac spasao magarca i prevezao ga na sigurno.

KAKAV PUTNIK – Policajac spasao magarca i prevezao ga na sigurno.

0
policajac vozi magarca

Policijski posao je pun iznenađenja i ponekad krajnje zahtevan. Hvatanje kriminalaca i sprečavanje raznih zločina je jedan deo posla ali spasavanje životinja nekim pripadnicima policije ne predstavlja nikakav problem.

policajac vozi magarca

Kada je policajac Kajl Kanan dobio neobičan poziv za pomoć u spasavanju ni manje ni više nego jednog magarca. Kajl se nije dvoumio i odmah je krenuo u akciju. Kada je stigao na mesto događaja, a radilo se o veoma prometnom delu auto puta zatekao je neverovatnu scenu.

Pročitajte i ovo: ŠAPTAČ AJKULAMA – Žena je uklonila 300 udica iz usta živih ajkula.

Robin Strajder, koji je i uputio poziv, neuspešno je pokušavao da pomeri magarca sa puta. Oko njih dvojice su tutnjali automobili i kamioni. Tvrdoglavi magarac nije hteo ni da mrdne. Nekako su uplašenu životinju pomerili pored ivice puta i tada je nastao novi problem. Šta uraditi sa magaretom koje je ponovo moglo da izađe na put i izazove tešku saobraćajnu nesreću?

policajac vozi magarca

Pročitajte i ovo: SAVRŠENO PRIJATELJSTVO – Mačka ne napušta vatrogasca koji joj je spasao život.

Tada se policajac Kajl odlučio na krajnje nesvakidašnji potez. Otvorio je zadnja vrata patrolon vozila pa su on i Robin nekako uspeli da magarca koji je dobio ime Skviši smeste na zadnje sedište. Potom ga je policijac odvezao do obližnjee farme koju je posedovao Robin.

policajac vozi magarca

Robin je odlučio da zadrži tvrdoglavog Skvišija koji je tako dobio nov i siguran dom. U izjavi medijima, Kajl Kanan se našalio: „Super smo se sprijateljili ali bio je jedan problem tokom vožnje. Skviši je moj auto koristio kao toalet. Na nesreću, izgleda da se dobro najeo pre vožnje.“

Izvor:  kingdom.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠAPTAČ AJKULAMA – Žena je uklonila 300 udica iz usta živih ajkula.
Sledeći tekstZAPLAKAO od SREĆE kada ga je najzad neko POGLEDAO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime