Naslovna VESTI PSI KAKVA DIVNA SOLIDARNOST – Veterinar koji je nekada radio u Srbiji nosi...

KAKVA DIVNA SOLIDARNOST – Veterinar koji je nekada radio u Srbiji nosi hranu požarima ugroženim životinjama u Grčkoj!

0
Veterinari pokazali solidarnost

Kao i prošle godine, Grčku je zahvatio toplotni talas tokom kojih se razvio veliki broj katastrofalnih požara. Trenutno je najugroženija Atinska regija. Veterinari iz cele Grčke su pokazali divnu solidarnost.

Kao i prošle godine, Grčku je zahvatio toplotni talas tokom kojih se razvio veliki broj katastrofalnih požara. Trenutno je najugroženija Atinska regija. Veterinari iz cele Grčke su pokazali divnu solidarnost. Mnogobrojne organizacije među kojima i Dogs Voice su se veoma brzo organizovale u spasavanju i pružanju pomoći ugroženih i povređenih kućnih ljubimaca. U strahu od smrti u požarima, nažalost veliki broj vlasnika nije bio u mogućnosti da spase i svoje pse i mace. Zbog toga su mnogi ljubimci pretrpeli ozbiljne opekotine, strah i različite povrede. U Gradu Galatci, organizovan je prihvatni kamp za pronađene i spasene pse i mačke. U ovom kampu se povređene životinje leče i oporavljaju od posledica požara. Pored toga, napravljena je baza odataka u kojoj vlasnici mogu da pronađu svoje izgubljene prijatelje. Prema rečima veterinara Bournosa Petrosa koji je dugo godina radio i u Srbiji, veliki broj grčkih veterinara se prijavio da pomogne. Mnogi volontiraju i pružaju pomoć povređenim životinjama. Pored toga, obezbeđuju ili prikuljaju neophodne lekove, hranu i medicinska sredstva. Sam Bournos je prikupio više od 200 kilograma hrane koju je lično odvezao do ugroženih područja. Nažalost, izveštaji govore da mnoge životinje nisu uspele da pobegnu i spasu se od vatrene stihije. Prema Petrosovim rečima, na terenu je ostalo mnogo beživotnih tela pasa i mačaka. Ipak, dobra vest je da je spaseno 100 do 150 ljubimaca od kojih su mnogi već ponovo spojeni sa unesrećenim vlasnicima. Nadamo se da će vatrogasci uskoro uspeti da se izbore sa vatrom koja nemilice proždire sve što joj stoji na putu i da će grčki veterinari uspeti da spasu što veći broj ljubimaca koji su sticajem stravičnih okolnosti povređeni ili ostali sami.

Mnogobrojne organizacije među kojima i Dogs Voice su se veoma brzo organizovale u spasavanju i pružanju pomoći ugroženih i povređenih kućnih ljubimaca. U strahu od smrti u požarima, nažalost veliki broj vlasnika nije bio u mogućnosti da spase i svoje pse i mace. Zbog toga su mnogi ljubimci pretrpeli ozbiljne opekotine, strah i različite povrede.

Pročitajte i ovo: BRAVO, JAVILO SE 2.000 LJUDI! Spaseno 100 pasa iz požara koji besne u Španiji.

Solidarnost veterinara

U Gradu Galatci, organizovan je prihvatni kamp za pronađene i spasene pse i mačke. U ovom kampu se povređene životinje leče i oporavljaju od posledica požara. Pored toga, napravljena je baza odataka u kojoj vlasnici mogu da pronađu svoje izgubljene prijatelje.

Solidarnost veterinara

Prema rečima veterinara Bournosa Petrosa, koji je dugo godina radio i u Srbiji, veliki broj grčkih veterinara se prijavio da pomogne. Mnogi volontiraju i pružaju pomoć povređenim životinjama. Pored toga, obezbeđuju ili prikupljaju neophodne lekove, hranu i medicinska sredstva. Sam Bournos je prikupio više od 200 kilograma hrane koju je lično odvezao do ugroženih područja.

Pročitajte i ovo: STRAVIČNA SMRT 5 ŠTENACA bačenih odmah po rođenju. Još 6 mališana se bori za život.

Solidarnost veterinara

Nažalost, izveštaji govore da mnoge životinje nisu uspele da pobegnu i spasu se od vatrene stihije. Prema Petrosovim rečima, na terenu je ostalo mnogo beživotnih tela pasa i mačaka. Ipak, dobra vest je da je spaseno 100 do 150 ljubimaca od kojih su mnogi već ponovo spojeni sa unesrećenim vlasnicima.

Solidarnost veterinara

Nadamo se da će vatrogasci uskoro uspeti da se izbore sa vatrom koja nemilice proždire sve što joj stoji na putu i da će grčki veterinari uspeti da spasu što veći broj ljubimaca koji su sticajem stravičnih okolnosti povređeni ili ostali sami.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČNA SMRT 5 ŠTENACA bačenih odmah po rođenju. Još 6 mališana se bori za život.
Sledeći tekstOVO NIJE NORMALNO – Ali komentari su još NENORMALNIJI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime