Naslovna VESTI PSI KAKVE SUDBINE: Ponekad se prijateljstva rađaju u tužnim okolnostima!

KAKVE SUDBINE: Ponekad se prijateljstva rađaju u tužnim okolnostima!

0
kakve sudbine dva psa

Priča svakog uličnog i napuštenog psa je potresna i tužna. Ponekad se dogodi čudo i oni nađu novi dom pun ljubavi a ponekad se sudbina dodatno poigra njihovim životima. Alvina i Maksa su spojile tužne sudbine, a oni sada najzad imaju razloga da žive.

kakve sudbine dva psa

Maks je akita koji je doveden u prihvatilište u Korku. Nije poznato zašto su se bivši vlasnici odlučili na ovakav korak ali bilo je očigledno da Maksu nedostaje pas prijatelj iz bivšeg doma.

kakve sudbine dva psa

Alvin je već bio duže vreme u prihvatilištu i postao je veoma neraspoložen i nervozan kada je drugi pas sa kojim se družio bio udomljen. Alvin je ostao slomljenog srca sam u azilu. Radnici su shvatili da nešto moraju da urade kako bi obojici koliko toliko olakšali tužne dane.

ČISTA RADOST: Sreća psa koji je dobio dom!

Počeli su da upoznaju dva psa veoma različitih temperamenta i dogodilo se čudo. Alvin i Maks su postali nerazdvojni. Stvoreno je najfantastičnije prijateljstvo. Ova dva dečaka se obožavaju. Zajedno se igraju, zajedno jedu i spavaju. Radnici azila Alvina opisuju kao veoma nervoznog pasa i dodaju da je Maks uvek tu da ga smiri i ulije mu samopouzdanje. Alvin je vrlo brzo, pored Maksa naučio koliko je maženje prijatno i postao je potpuno drugačiji pas.

kakve sudbine dva psa

ŠTENCI IZ CEGERA TRAŽE DOM: Devetoro „Zemunaca“ u potrazi za porodicom

Radnicima azila su tužni kada govore o mogućnosti da se ova dva psa ponovo razdvoje ukoliko nađu nove domove. Zato se mole i insistiraju da novi vlasnici uzmu oba psa. Potrebno im je novo čudo. Kao i ono koje ih je spojilo. Alvin i Maks nisu savršeni psi (kao da je to i važno) ali obojica zaslužuju ljubav i pažnju.

Nadamo se da će se čudo zaista dogoditi.

Izvor: corkbeo.ie

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.