Naslovna VESTI PSI DIVNO: SUSRET bivše vlasnice i njene kuce KAMI nakon 11 godina!

DIVNO: SUSRET bivše vlasnice i njene kuce KAMI nakon 11 godina!

0
kami petface

Neke ljubavi baš nikada ne izblede. 🙂 Takva je ljubav između Kejt Grifin i njene kuce Kami. Iako ovaj divni pas više nije njen, ponovni susret nakon mnogo godina razdvojenosti je jednostavno, divan.

Kada je Kejt bila u osnovnoj školi, njena porodica je usvojila maleno štene po imenu Kami. Ona i njena sestra su apsolutno obožavale Kami, koja im je nesebično uzvraćala svu ljubav. Bili su mala i srećna porodica pet godina, ali kada su se njihovi roditlji razveli, Kamiin život je postao prilično nepredvidiv.

kami petface

Iz nekog razloga, Kami nije smela da uđe u tatinu kuću, pa je mama morala da je odvaja od njih kada su bile u očevoj kući. Posle nekog vremena, njihova mama je konstatovala da je prilično stresno za Kami da povremeno viđa drage ljude. Zato je donela odluku da je da na čuvanje drugima, tačnije, ženi koja je pre čuvala sestre.

PROČITAJTE I:

DIRLJIV SUSRET bostonskog terijera Reksa i vlasnice nakon SAOBRAĆAJNE NEZGODE

Iako nije bila s njima, sestre su bile makar srećne što su mogle da je viđaju povremeno. Međutim, jednog dana su dobile informaciju da ni ta žena više ne može da je čuva. To je bilo razočaravajuće za njih.

kami petface

Iako su znale da je Kami data porodici koja će je mnogo voleti, nikako im nije bilo svejedno što će biti daleko od njih. Razdvojenost im je jako teško pala, a godine su prolazile. Kami je postala samo bleda uspomena, sve dok se jednog dana nije desilo čudo.

PROČITAJTE I:

SUSRET NAKON 4 GODINE: Ivana iz Beograda pronašla svog psa u Kraljevu! (VIDEO)

Kejt je izašla da šeta i ugledala psa koji je izgledao kao Kami. Kejt je prišla ženi koja je šetala pse i rešila da pređe preko i upozna se. Pitala je kako se zove pas koji je ličio na Kami… a to je upravo bilo njeno ime!

kami petface

Ponovni suret je ovekovečen slikama. Kami sada ima 15 godina i ne prepoznaje Kejt, ali nakon što je ona više puta ponovila kucino ime, počela je da je liže po licu i skače. Prošetala je koji krug sa svojim nekadašnjim psom, a na rastanku je snažno zagrlila i poljubila. Bilo joj je lakše, kako kaže, jer je znala da Kami ima divan život i da štene u njoj, ni kaon toliko godina nije odraslo.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREMORENE kujice ležale u parku u Sopotu, deca ih spasila i vratila vlasniku!
Sledeći tekstKako kvalitetne fotografije pomažu azilima pri udomljavanju?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime