Naslovna VESTI PSI BRIŽIT BARDO: Klanice su teroristička mesta gde se dnevno žrtvuje 3 miliona...

BRIŽIT BARDO: Klanice su teroristička mesta gde se dnevno žrtvuje 3 miliona životinja

0
klanice su teroristicka mesta petface

Francuska glumica Brižit Bardo zamolila je predsednika Francuske Emanuela Makrona za “božićno čudo” za životinje, prenosi Nedeljnik.

U otvorenom pismu glumice i aktivistkinje za prava životinja navodi se da je zaštita životinja potpuno zanemarena u Francuskoj i da vlada za taj problem ne haje.

PROČITAJTE I:

BRIŽIT BARDO: “Postavite kamere u klanicama, pa da vidimo koliko životinje pate”!

-Božić je za neke praznik čuda, a ja verujem u čuda, navela je osamdesetčetvorogodišnje glumica. 

Ona smatra da je neophodan video nadzor u klanicama, “terorističkim mestima gde se svakog dana žrtvuje 3 miliona životinja, u varvarskim uslovima koji su zastrašujući”, piše Pari mač, a prenosi Nedeljnik.

klanice su teroristicka mesta petface

-Francuska je rekreativni centar za uništavanja životinja, rekla je Bardo ocenjujući da je predsednik Makron odan lovcima.

Ona je podsetila i na 76 udruženja za zaštitu životinja koja su, u okviru Fondacije Bardo, upravo objavile tužbu protiv “zloupotrebe lova”.-

-Iako je teško, ponekad nemoguće, da ljudima poboljšamo uslove života, s malo saosećanja i dobre volje mogu da se poboljšaju uslovi u kojima žive životinje čije su patnje sramota za Francusku, istaka je Bardo. 

klanice su teroristicka mesta petface

Bardo se i ranije zalagala za uvođenje video nadzora u klanice. Ona je u maju ove godine napravila klip, na kojem je predstavila snimak iz klanice, pozvala je javnost da “vodi računa šta jede” kritikujući Makrona jer se “druži s lovcima i želi da vrati predsednički lov”.

Brižit Bardo simbol francuske kinematografije šezdesetih godina, koja je napustila glumu u jeku karijere i u potpunosti se posvetila životinjama, redovno i ne birajući reči, kritikuje nepoštovanje životinja.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.