Naslovna VESTI SREĆAN KRAJ LJUBAVNE PRIČE IZ REGIONA: Klepetan se izgleda vratio Malenoj!

SREĆAN KRAJ LJUBAVNE PRIČE IZ REGIONA: Klepetan se izgleda vratio Malenoj!

0

Malenin staratelj, penzionisani školski domar, Stipa Vokić, opet ima pune ruke posla. Dobra situacija u vezi korone dopušta mu da ode na kanale u okolini Broda i Malenoj napeca ribice, a i rodan donese Malenoj ponešto “da pregrize”.

– Koliko mi je bilo teško kada je Klepetan u aprilu po ranijem dolasku s afričkog Juga bio s Malenom par dana i onda iznenada netragom nestao, toliko mi je sada drago da Malena nije sama. I, ne samo to: iz dana u dan sve mi se više čini da se to baš Klepetan vratio. Svako jutro dođe mi pred ulazna vrata stana i klepeće, traži da jede – kaže Stipa.

IZBAČENA NAPOLJE PRED POROĐAJ: Mila je bila sama i sa stomakom u sred zime! Sad joj treba pomoć! (VIDEO)

– Da je to neki drugi rodan to sigurno ne bi radio, sve mi se čini da je taj “novi” rodan zapravo moj Klepo. Dođe kada ga zovem, klepeće, prilazi mi i umiljava se… Malena na jajima sedi od jutra do ranog popodneva, onda on sleti i odmeni ju da se jaja ne ohlade. Klepetan nikada nije prstenovan i ne mogu da dokažem tu svoju “sumnju”, ali, nekako, kao da se nakon tronedeljne ljutnje i samovanja Klepo “odlučio” da se vrati” – govori Vokić pomalo zbunjen celom tom situacijom.

Dodaje da su Malena i rodan vodili ljubav više puta, plod toga su tri jajeta na kojima Malena i rodan danonoćno bdiju. Ako sve bude u redu i vreme ne “donese” neku iznenadnu hladnoću, broj od 66 ptića iz 17 godina duge ljubavi i vernosti Malene i Klepetana dobiće ovoga proleća svoj nastavak, biće povećan za još tri.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

– Pao mi je kamen sa srca, što je tako. Malenoj na krov odnesem kantu s vodom i ribicama, rodan budno sve pazi i motri, i sve je nekako isto kao pre. Jako se radujem što će početkom juna svet ugledati još tri male rode. Rodan je tu da pripomogne s kanala da im donese hranu, i ja ću takođe češće idem na pecanje, brzo će avgust kada će rodan i mladi ptići morati put Afrike – objašnjava Stipa.

DOTUKLA JE SMRT NAJBOLJEG PRIJATELJA: Ola neizmerno pati i čeka novi dom! (VIDEO)

– Još da ljudi koji toliko zovu i pišu iz celog sveta mogu ovde da dođu i vide Malenu i njene ptiće, ovo veselje bi bilo potpuno. Nadam se da će i korona koja ih u tome valjda sprečava uskoro proći i da ću moći da ispunim želju tim dragim ljudima – kaže Stipa Vokić.

Izvor: 24sata.hr Foto: YoutubePrintscreen/Jelena Osijek OS

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDOTUKLA JE SMRT NAJBOLJEG PRIJATELJA: Ola neizmerno pati i čeka novi dom! (VIDEO)
Sledeći tekstTEK POČEO DA ŽIVI a plaši se dodira! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime