Naslovna VESTI PSI KRIVONOGI MEDA: da li mu se sreća napokon osmehnula?

KRIVONOGI MEDA: da li mu se sreća napokon osmehnula?

0
odbačen zbog krivih nogu petface

Pre nekoliko dana pisali smo o nesrećnom psu Medi,  simpatičnom, veselom i jednom predivnom psu, koji je nažalost odbačen zbog svojih krivih nogu. S obzirom da je Meda lovački pas, zbog svojih karakterističnih nogica, neko je smatrao da neće biti dobar ljubimac, kao ni dobar lovački pas, šta god da to značilo. Upravo zbog toga, Meda je okarakterisan kao škart i stavljen na lanac. I to veoma kratak lanac. Uz sve to, Meda je bio u očajnim uslovima, okružen izmetom, u prljavom boksu i hranom koju je dobijao kad ga se sete. Tako je živeo punih godinu dana, ali i pored nemilog života zadržao je svoj vedar duh.

Nakon molbi volontera iz Udruženja Beta iz Zaječara i pregovora sa Medinim vlasnikom, napokon je došlo do toga da Meda ipak bude predat udruženju. Od tog momenta počinje potraga za smeštajem u kojem će Meda da se oporavi, a nakon toga i da mu se traži novi dom. I posle brojnih apela, molbi, deljenja po društvenim mrežama, možemo da kažemo da smo svi zajedno USPELI!

krivonogi meda

ODBAČEN ZBOG KRIVIH NOGU :Ova divna duša iz Zaječara je osuđena na život u patnji i mukama!

IZBAČEN NA KIŠU DA UGINE: ovaj mališa osuđen na smrt jer je bio drugačiji!

Zahavljujući gospođi Žani Miletić za Medu je pronađen privremeni smeštaj u jednom pansionu u Čačku, u kojem će Medi biti pružena sva ona nega i pomoć koji su mu preko potrebni. Već je upoznao nove drugare sa kojima se svakodnevno igra, skače i zamislite trči iz sve snage! Čim se dovoljno oporavi i prođe vanredno stanje, Meda će biti spreman za novi dom i ljude koji će ga beskrajno voleti. Do tada, uživaće u slobodi koju po prvi put oseća u svom životu.

krivonogi meda

Najlepše od svega je što više nikada neće biti na lancu! Medo, divan si!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUŽNO: Mešanac ostao paralizovan bežeći od vlasničkog psa!
Sledeći tekstMAČKA ZAVRŠILA U „SAMICI“: Ova mačka je nepopravljivi begunac

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime