Naslovna VESTI PSI Sarino neobično venčanje: Umesto bidermajera – kuce iz Prihvatilišta!

Sarino neobično venčanje: Umesto bidermajera – kuce iz Prihvatilišta!

0
kuce iz Prihvatilišta petface

Koliko vas bi među goste na svadbenom veselju pozvlo i kuce iz Prihvatilišta? Ona ne samo da ih je pozvala već ih je nocila u naručju, umesto tradicionalnog bidermajera! I ne samo ona – deveruše, mladoženja, kumovi,.. 😉

Naime, mladenci – Sara i Met iz Pensilvanije – odlučili su se na nesvakidšanji potez u organizaciji svoje svadbe. Oni su, umesto cveća u rukama, poneli osam nedelja stare štence iz „Pitties.Love.Peace“ – neprofitne organizacije koja se bavi spašavanjem i rehabilitacijom životinja sa ulica!

Pročitajte još:
NAJBOLJI PRIJATELJ: Pas, na samrti, dopratio vlasnicu do oltara!

kuce iz Prihvatilišta petface

Fotograf na ovom nesvakidašnjem venčanju, Karolina Logan, kaže d aje bila oduševljena kada joj je Sara zatražila ovu „uslugu“. Dodaje da su se gosti prilikom fotografisanja dodatno opustili, pa su svadbene slike vrlo brzo obišle svet! 😉

Pročitajte još:
MA BRAVO: Bračni par iz Kragujevca deo zarade od svabde poklonio napuštenim psima!

– Štenci su doprineli tome da fotografije budu ekstra prirodne, iskrene, i bezbrižne – upravo onakve kakve sam težila da budu, rekla je Karolina!

kuce iz Prihvatilišta petface

Mlada, Sara Maluk Krejn, već godinama je zaposlena u jednom Prihvatilištu za životinje, a i njen novopečeni suprug je veliki ljubitelj životinja. Do sada su udomili tri napuštene kuce iz Prihvatilišta, tako da ova ideja i nije bila toliko iznenađujuća!

kuce iz Prihvatilišta petface

Sve kuce na fotografijama pronađene su na ulici, kada su bili stari svega nedelju dana. Sada imaju dva meseca, veseli su i zdravi i jedva čekaju svoj novi dom i vlasnike koji će ih paziti i maziti.

DIVNOOOOO I ROMANTIČNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZnate li šta znači kada psi spavaju na leđima?
Sledeći tekstSvetski dan nosoroga: Manje poznate činjenice o nosorozima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime