Naslovna VESTI PSI SKORO DVE GODINE GA TRAŽI: Maja daje 300 evra, lap top i...

SKORO DVE GODINE GA TRAŽI: Maja daje 300 evra, lap top i još neke vredne stvari za informaciju o Baku!

1
300 evra petface

– Bak je rasan pas, pit bul, u trenutku nestanka imao je 10 godina. Jako živahan, razigran, umiljat, voli ljude i nije opasan. Iz dvorišta je SAM OTIŠAO 17. jula oko 00:20h, po ko zna koji put Maja Damčević pokušava da objasni svog nestalog ljubimca, Baka.

Ukoliko ste ljubitelj životinja, nema šanse da ste propustili sve apele koje Maja šalje skoro dve godine. Od novčanih nagrada, do predmeta,.. Maja nudi sve smao da joj neko vrati njenog voljenog ljubimca!

JEDAN ŠER MNOGO ZNAČI: Pomozimo da se pas Bak pronađe i vrati kući!

U međuvremenu, Bak je dobio i nadimak “najtraženija faca”, jer se cela Srbija digla na noge da ga pronađe!

300 evra petface

– Ne znam više šta da kažem, želim samo da podsetim sve ljude, da se Bak još nije vratio! Čipovan je, sada ima 11,5 godina, a poslednji put je viđen na Zvezdari! Pošteni pronalazač će dobiti nagradu od 300 evra, a spremna sam da znatno povećam nagradu, dam svoj lap top, još neke vredne stvari.., dodala je Maja.

300 evra petface

– Ovo je borba koja neće prestati. Ne tražimo izgubljen novčanik ili automobil… Tražimo živo biće, naše biće…člana porodice, našeg Baka. Bak je krupniji pit bul, kad je nestao imao je oko 38 kg. Krasi ga crna dlaka, na vratu, grudima, sredini glave i sve četiri šape ima belu dlaku, rep mu je skroz crn. Uši mu nisu sečene, kaže Maja.

POTRAGA ZA BAKOM: Nakon šest meseci od nestanka, porodica i dalje neumorno traga za voljenim psom!

300 evra petface

Pridružite se ovoj potrazi, ukoliko već niste. Sve informacije o Baku, šaljite Maji na broj telefona: 060/509 28 45!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIKO BRAVO: Veterinarka Rubi BESPLATNO leči ljubimce beskućnika!
Sledeći tekstKako da budete u formi vi i vaš najbolji prijatelj – pas?

1 KOMENTAR

  1. Na zalost, Baka mozete traziti jos 10 godina i garantujem vam da ga necete naci. To sto ste dobijali informacije da je pas vidjen ovde ili onde, to verovatno i nije bio Bak. Ljudi vidjaju slicne pse pa u zelji da pomognu misle da su videli onog koga vi trazite. Verujem da ste i vi toga svesni, psi sami odlaze od gospodara samo iz jednog razloga – kad osete da im se blizi kraj. 10 godina je malo za nas, ali za psa je to jedan solidan vek. Prebolite ga, a najlakse cete to uciniti ako vam u zivot udje jedan novi, mali Bak. Srdacan pozdrav.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime