Naslovna VESTI PSI JOŠ JEDNA ŽRTVA TROVAČA: Kujica Grejs je preživela dosta toga ali MONSTRUMA...

JOŠ JEDNA ŽRTVA TROVAČA: Kujica Grejs je preživela dosta toga ali MONSTRUMA nije! (FOTO)

0

Još jedno svirepo ubistvo, tačnije trovanje, desilo se u Kotežu 2! Naime, juče, u toku dana, nastradao je pas koji je živeo na ulici. Nesrećna kujica zvala se Grejs i bila je miljenica svih onih koji su gotovo svakodnevno pomagali hraneći je.

Jadna Grejs imala je tu nesreću jer niko nije mogao, ili želeo da je udomi, te je bila prepuštena sama sebi… Iako je preživela dosta toga, kako se u objavi navodi, monstruma trovača nije.

PRIJATELJSTVO BEZ GRANICA: Spasio je gusku davljenja, a ona mu je uzvratila na OVAJ način! (VIDEO)

PRETUŽNE FOTOGRAFIJE IZ AMERIKE: Životinje pretrpele velike opekotine, vatra i dalje hara!

Bila je gladna, bila je željna hrane, nije ni slutila da će joj ti zalogaji biti poslednji… Nažalost, nije uspela da se izvuče, a kako navode očevici, poslednjih dana se na travnatim površinama mogu videti ostaci, nalik bombonama.

Kako navodi jedna žena, te iste, penaste “bombone” bile su bačene i prošle nedelje. Izgleda da su one presudile Grejs. Dotična žena je prijavila nadležnima da sumnja da se u njima nalazi otrov, rečeno joj je da će sve biti analizirano, međutim, Grejs je nastradala pre nego što su i uspeli da pokupe te iste “bombone”.

Tužno je i strašno šta sve pojedinci rade. Mi ne možemo a da se ne zapitamo – čemu tolika mržnja? Zašto određenim osobama psi toliko smetaju, da pribegavaju trovanju istih?

Izgleda da na ovo pitanje nikada neće stići odgovor… A da li će neko konačno da odgovara za svoja zlodela? Po svoj prilici, teško. I koliko god pisali, apelovali, prijavljivali… Uvek je na kraju isto – sve ostane na tome, a pomaka nema.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSNIMAK BAKE KOJA BEZDUŠNO ŠUTIRA MACU ZGROZIO JAVNOST! (UZNEMIRUJUĆE)
Sledeći tekstGRUPA TINEJDŽERA TERORISALA ŽIVOTINJE: Jahali magarca, šminkali ponija… (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime