Naslovna VESTI PRETUŽNE FOTOGRAFIJE IZ AMERIKE: Životinje pretrpele velike opekotine, vatra i dalje hara!

PRETUŽNE FOTOGRAFIJE IZ AMERIKE: Životinje pretrpele velike opekotine, vatra i dalje hara!

0

Osim ljudskih žrtava, i uništavanja objekata, stradale su i brojne životinje, a na brojnim fotografijama zabeleženo je kako su kućni ljubimci pretrpeli brojne opekotine – prenosi Telegraf.

Najmanje 28 ljudi poginulo je u požarima koji besne u zapadnim američkim državama, a razmere katastrofe pokazuju i fotografije koje svakog dana dolaze iz SAD.

NAĐEN U LOKVI KRVI, IZGRIŽEN I NA IZMAKU SNAGE: Njegova priča otopiće i najtvrđa srca!

POLICIJA ZAUSTAVILA AUTOMOBIL: U gepeku su pronašli leglo štenaca – spremnih za krijumčarenje!

Osim ljudskih žrtava, i uništavanja objekata, stradale su i brojne životinje, a na brojnim fotografijama zabeleženo je kako su kućni ljubimci pretrpeli brojne opekotine. Užasno jepotresno igledati fotografije, a ne smemo da zamislimoo kako je ljudima čiji su ljubimci nastradali… Kako je tek ljubimcima, koji bukvalno ne znaju šta ih je snašlo!

Ovo je teško vreme za sve. Nesreće se nižu jedna za drugom, a oni najugroženiji, koji ne mogu da se brinu sami osebi, najviše stradaju!

Najveći broj ljudskih žrtava zabeležen je u Kaliforniji, gde je u požarima preminulo 19 osoba. Najviše žrtava prijavljeno je u poslednjih nekoliko dana, prenosi novinska agencija TAS.

U zapadnim američkim državama zabeleženo je više od 100 požara na preko 1,9 miliona hektara, a najteže pogođene su Kalifornija, Oregon i Vašington. Portparol Bele kuće Džud Dir rekao je da će predsednik Donald Tramp otputovati sutra u Kaliforniju, kako bi od lokalnih zvaničnika dobio izveštaje o trenutnoj situaciji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEUTEŠNI vlasnik čiji je pas nestao pre godinu dana i dalje traga za ISTINOM: Ostaje mi samo nada… (FOTO)
Sledeći tekstTEŠKO ZANEMARIVANJE: Na sebi je imala 40 kg vune – jadna ovca nije mogla ni da se kreće! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime