Naslovna VESTI PSI AKCIJA VLASTI: Ocinkari komšiju koji ne kupi za psom – oslobodićemo te...

AKCIJA VLASTI: Ocinkari komšiju koji ne kupi za psom – oslobodićemo te poreza!

0
kupi za psom petface

Da li poznajete nekoga ko ne kupi za psom? Znate ono, izađe sa psom, pas obavi nuždu na trotoaru, travi, ispred ulaza u zgradu, a vlasnik samo produži dalje? Ukoliko poznajete, bilo bi lepo da ga zamolite da izvadi kesicu i pokupi izmet. Pas to neće sam uraditi!

Za one koji žive u Liverpulu, vlasti su pripremile i specijalnu akciju – takvog vlasnika ocinkarite i bićete oslobođeni poreza! Da, dobro ste čuli!

PAŽNJA, BEOGRAĐANI: NN lica ostavljaju razmazan izmet na vratima neodgovornim vlasnicima!

Naime, gradske vlasti Liverpula ponudile su nagradu građanima koji prijave vlasnike pasa koji ne počiste za svojim ljubimcima. Gradonačelnik Liverpula, Džo Anderson, rekao je da je u pitanju borba protiv “ekoloških kriminalaca”.

kupi za psom petface

– Nagrada za cinkarenje nesavesnih vlasnika pasa biće oslobađanje od opštinskog poreza. Protiv osobe za koju se utvrdi da nije počistila za svojim psom biće pokrenut krivični postupak. Predviđena kazna je do 1.000 funti, što će pokriti troškove oslobođenog poreza, rekao je Anderson!

DNK TESTOVI ZA ANALIZU IZMETA: Sjajna ideja da se identifikuju vlasnici koji ne čiste za svojim ljubimcima!

Procedura je jednostavna: onaj ko „cinkari“ uslika prestupnika, pošalje fotografije ili video-snimke nadležnoj opštini ili obavesti lokalne vlasti i anonimno.

– U nekim delovima Liverpula kako iskoračite iz automobila ugazite u izmet i osetite smrad, to je potpuno neprihvatljivo, rekao je Anderson i dodao da su neki delovi grada potpuno prekriveni psećim izmetom.

Šta mislite o ovim merama? Što se nas tiče, ne volimo nikakve vidove podmuklih poteza. Više smo za ono – skrenite mu pažnju, možda i “upali” 😉

Izvor: rs.n1info.com

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRANJE: Vozač taksija usmrtio štene, pa POBEGAO!
Sledeći tekstBEOGRAD: Milica je spasila život Sari, koja je živela na ulici. Sada je VREME da se rastanu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime