Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PRESLATKO: Kupidon dobija svoju božićnu jelku

PRESLATKO: Kupidon dobija svoju božićnu jelku

0

Studentkinja Betsi Redfern ima najboljeg prijatelja još od trećeg razreda osnovne škole: čivavu po imenu Kupidon. Poslednjih 12 godina, oni su nerazdvojni.

kupidon petfaceOno trenutka kada je Betsi trebalo da napusti rodni grad, kako bi otišla na studije, bilo je jasno da Kupidon mora da pođe sa njom. I čim je donela tu odliku, Betsi se postarala da mu bude što je prijatnije moguće u novom domu.

Pročitajte još; Izbacila muža iz kreveta, kako bi njihova čivava Tili imala više mesta!

Kada se uselila, ova divna studentkinja je shvatila da ima dodadnu ostavu do svoje sobe. Umesto da je koristi za odlaganje, uglavnom nepotrebnih, stvari, odlučila je da to bude Kupidonovo mesto za spavanje i odmor.

– On obožava svoju sobu. Krevet je dizajnirala moja mama i čak je i sašila sve u potpunosti sama, rekla je Betsi.

kupidon petfaceSoba je sama po sebi preslatka, međutim, skoro je postala još lepša kada je Betsi odlučila da iznenadi malenog psića božićnom jelkom.

– Ukrašavala sam stan za Božić i shvatila da bi jelka bila sjajan dodatak. Volim da mu tetošim, a i bilo mu je potrebno to, zaključila je Betsi.

Pročitajte još: Pravo prijateljstvo: Malena čivava leži na leđima svog bolesnog prijatelja!

Kada ste na studijama, ponekad je teško izazvati toplinu koju osećate kada ste sa porodicom za praznike, ali je ova studentkinja našla način da započne novu tradiciju sa svojim dragim ljubimcem. A mi smo sasvim sigurni da je Kupidon zahvalan na tome!

Ukoliko je i vaš ljubimac dostigao zlatno doba, potrebno je da mu obezbedite dodatnu negu. Pravilna ishrana je deo te preko potrebne nege.

kupidon petface Long Life hrana brenda Personal Trainer pomoći će vašem ljubimcu da živi duže i zaštitiće njegovorganizam od oksidativnog stresa i štetnog dejstva slobodnih radikala. Zelena dagnja, koja je jedan od glavnih sastojaka ove hrane, obezbeđuje vašem ljubimcu zdravije zglobove.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.