Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Proglašeni dugo iščekivani DEDA MRAZOVI POMOĆNICI

Proglašeni dugo iščekivani DEDA MRAZOVI POMOĆNICI

0
proglašeni petface

Svi smo sa nestrpljenjem čekali da oni budu proglašeni, a to se sada i desilo. Imena 12 Deda Mrazovih pomoćnika su od danas poznata svima!

proglašeni petfaceDeda Mraz je tokom novembra i decembra posetio Beograd, Novi Sad i Kragujevac i obradovao 663 kućna ljubimca. Kuce, mace, papagaje, morske prasiće, kuniće, kornjače i druge obične i neobične mezimce.

Pročitajte još: I NJIMA JE NOVA GODINA: Pogledajte kako se napuštene životinje vesele poklonima od Deda Mraza!

Ljubimci, njihovi vlasnici i Deda Mraz su uživali u savršenoj zabavi za sve, a prvi su dobili i preukusne paketiće. Na događajima su bila i udruženja „Zoi“, „Spans“ i „Crvena Šapica“ za koje su divni Beograđani, Novosađani i Kragujevčani pripremili poklončiće, te su ovom prilikom nagrađeni i napušteni ljubimci ova tri grada kojima je to bilo najpotrebnije.

proglašeni petfaceMeđutim, ono što su svi sa nestrpljenjem iščekivali bio je izbor za 12 Deda Mrazovih pomoćnika. Izbor je trajao dve nedelje, a za pobednike su proglašeni oni najuporniji koji su vredno prikupljali lajkove.

Nije nas čudilo to što je na događajima bio najveći broj kuca, ali da će pomoćnici biti baš samo oni, jeste! Stoga, možemo ovu godinu nazvati godinom psa. 😉

Pročitajte još: I KUTIJA I SRCE PUNO: Beograđani darivali paketiće za napuštene pse!

Nana, Čeda, Haska, Tea, Luna, Čupi, Leo, Marta, Cezar, Maša, Zoja i Duška imali su najveću podršku ove godine i odneli pobedu ove godine. Njih čeka paketić koji im šalje kompanija MJ Trade, a naše je samo da vas obavestimo da Deda Mraz stiže i iduće jeseni i da jedva čeka da upozna sve nove/stare ljubimce i da ih obraduje.

proglašeni petfaceZato, znate gde se vidimo i iduće godine! :*

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.