Naslovna VESTI PSI NIKO NE ZASLUŽUJE OVAKAV ŽIVOT: Lara je pas kog su u Negotinu...

NIKO NE ZASLUŽUJE OVAKAV ŽIVOT: Lara je pas kog su u Negotinu spasili na ivici smrti!

0
Lara petface

Lara je sa svojih osam, devet meseci doživela nesreću koja će joj sasvim sigurno obeležiti početak života. Da li je ostavljena ili je rođena na ulici – to niko ne zna. Ono što se zna je da su je u poslednjem trenutku spasili volonteri zaječarske Bete.

– Ovaj napaćeni stvor zaslužuje da se za njega zna. Ničija, uplašena, ležala je na jednoj deponiji u blizini Negotina i samo čekala da ugine. Bolesna i mršava, više nije imala snage da se bori sa svrabom, ranama i užasom koji ju je zadesio. Ne znamo da li je izbačena ili je jedna od onih koji su rođeni na ulici, ali znamo da nas je srce zabolelo kada nam je jedan momak poslao njene slike, napisali su na svojoj stranici.

Lara petface

Lara je devojčica stara 8 ili 9 meseci, nežna i uplašena.

PROČITAJTE I:

ZAJEČAR: „Ovaj pas živi u podrumu, molimo vas pomozite mu“!

-Dobila je ime Lara. Verujemo da je to njeno jedino ime i verujemo da je niko nikada nije pomazio. Ko zna koliko ovaj demodeks traje.. Javljaćemo kako je, a čim se oporavi, tražićemo joj najbolji dom na svetu, dom u kome će biti srećna i nasmejana, dodali su oni.

Lara petface

Ukoliko želite da pomognete Lari, možete uplatiti novac za bolju hranu i vitamine, a o svim detaljima kontaktirajte UDRUŽENJE BETA ZAJEČAR.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČistači psećeg izmeta: „GOBUSTERSI“ i dalje čiste Stari grad!
Sledeći tekstNEVEROVATAN PAS: Spasio život male koale!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime