Naslovna VESTI PSI NIŠLIJE OPREZ: Lažni veterinarski inspektor vakciniše pse! Policija traga za njim!

NIŠLIJE OPREZ: Lažni veterinarski inspektor vakciniše pse! Policija traga za njim!

0
Ovaj znak na uniformi nosi svi radnici Veterinarske stanice Niš petface

Lažni veterinarski inspektor ovih dana Nišlijama unosi pravi nemir. Naime, kako prenosi Blic, policija u Nišu već traga za prevarantom koji vakciniše pse lažno se predstavljajući kao veterinarski inspektor. Do ovih saznanja policija je došla, nakon nekoliko prijava vlasnika kućnih ljubimaca.

– Jedna Nišlijka prijavila je da joj se na vratima pojavio čovek koji se predstavio kao veterinarski inspektor i da je zapretio kaznom ako ne vakciniše psa protiv besnila. Ona je to platila 1.200 dinara, ali je posumnjala u prevaru pa je slučaj prijavila policiji pre nekoliko dana, kaže izvor “Blica”.

Pročitajte još:
NIŠLIJE, od sutra uživajte sa ljubimcima u najnovijem Parku za pse!

Prema nezvaničnim informacijama, moguće je da Lažni veterinarski inspektor vakciniše životinje vodom, što je još opasnije jer takav pas nije zaštićen od besnila i drugih bolesti.

Lažni veterinarski inspektor petface
Ovaj znak na uniformi nose svi radnici Veterinarske stanice Niš!

Za Blic je govorio zamenik direktora Veterinarske stanice Niš, Vladan Potić, koji je objasnio da je pristiglo više prijava protiv muškarca koji se lažno predstavlja kao njihov veterinar.

Pročitajte još:
HILJADU ŠEROVA: Nišlije OPREZ! Neko prosipa mišomor po ulicama!

– Ne znamo čime vakciniše pse. Građani treba da znaju da vakcinaciju treba obavljati u ovlašćenim veterinarskim ambulantama ili u veterinarskoj stanici Niš, ako žele da budu sigurni. Sumnjamo na jednog našeg bivšeg radnika, ali to će policija da utvrdi, rekao je Protić.

Ljudi su se javljali sa komentarima da im je dolazila zena i tražila 1.400 za vakcinaciju, pretila inspekcijom, najavila dolazak za dan kasnije,a onda se nije pojavila!

Takođe, drugima se prevarant predstavio kao inspektor, pa mu je posle vakcinacije ljubimca zalepio markicu sa netačnim datumom.

Izvor, Foto: Blic

Vladan Potić navodi da njihovi veterinari imaju uniforme i legitimacije, a da građani, u slučaju da posumnjaju, mogu da pozovu radi provere na broj telefona VS Niš 018/42-414-99.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUDINA: Grga pravi kućice za pse, a sve što zaradi daje za napuštene životinje!
Sledeći tekstKako stari bolesni pas postaje razigrano štene pri ponovnom susretu sa vlasnicom! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime