Naslovna VESTI PSI Ispunili obećanje: Evo kako je LIDL obezbedio kutak za baka Mašu, 16-godišnjeg...

Ispunili obećanje: Evo kako je LIDL obezbedio kutak za baka Mašu, 16-godišnjeg psa!

0
LIDL obezbedio kutak petface2

Baka Maša, pas koji 16 godina živi u opštini Čukarica, postala je preko noći popularna 😉 Naime, Violeta je pre 20ak dana objavila apel menadžmentu kompanije LIDL, da prilikom otvaranja novog objekta na Adi, sačuvaju mesto gde punih 16 godina živi pas po imenu Maša!

-Apelujemo na menadžment LIDL-a da u skladu sa društvenom odgovornošću svih nas, a posebno ovako velikih i uspešnih firmi koje svojim postupcima treba da budu primer za profesionalni i ljudski koncept uspešnosti, da odvoji jedan kutak u svom prostoru i dozvoli Maši da i nadalje boravi u jedinom domu za koji zna. Mi, koji volimo Mašu spremni smo da kupimo adekvatnu kućicu, kako sadašnja ne bi kvarila izgled ovog prostora, napisala je Violeta i pokrenula pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.

PROČITAJTE I:

OTVARA SE LIDL, UGROŽENA MAŠA koja već 16 godina tu živi: “Apelujemo da joj se obezbedi kutak”!

Povodom istih, oglasio se i sam menadžment ovog nemačkog lanca objekata i obećao da će Maša ostati na svom mestu 🙂 OBEĆANO – ISPUNJENO! Danas je Violeta objavila fotografije i objasnila da je Maša postala deo LIDL tima 😉

LIDL obezbedio kutak petface2

-Dragi prijatelji, imam zadovoljstvo da vas obavestim da je Mašu LIDL prihvatio kao deo svoga tima. Ispunili su svoje obećanje, a Maša je dobila i novu, pravu, lepu kućicu. Hvala vam svima na podršci u apelu za Mašu, napisala je!

Maši želimo duuug i srećan život, a kompaniji LIDL se zahvaljujemo u ime svih ljubitelja životinja!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEGA NOKTIJU PASA: Kako i kada sređivati nokte kod psa?
Sledeći tekstOvaj restoran daje platu za igranje sa psima – sto dolara na sat!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime