Naslovna VESTI PSI OTVARA SE LIDL, UGROŽENA MAŠA koja već 16 godina tu živi: “Apelujemo...

OTVARA SE LIDL, UGROŽENA MAŠA koja već 16 godina tu živi: “Apelujemo da joj se obezbedi kutak”!

0
LIDL petface

LIDL je i zvanično otvoren u Srbiji i to u 12 gradova naše zemlje. Prava “Lidl groznica” kako su je mnogi nazvali i dalje traje. Najavili su i širenje svoje prodajne mreže, a jedan od sledećih objekata koji tvaraju je LIDL na Adi, u Beogradu.

Ništa tu ne bi bilo sporno da zbog izgradnje ovog objekta nije ugrožen jedan stanovnik, četvoronožni doduše. Kuca po imenu Maša već 16 godina živi baš tu, na Čukarici i mestu gde se otvara novi LIDL.

LIDL petface

-Poštovani, uskoro se otvara Lidlov maloprodajni objekat na Adi, opstina Čukarica na kom već 16 godina živi Maša. Ona je divna, druželjubiva, pametna, sada već stara, slabo čuje i ovaj prostor je njen dom. Apelujemo na menadžment Lidla da u skladu sa društvenom odgovornošću svih nas, a posebno ovako velikih i uspešnih firmi, koje svojim postupcima treba da bude primer za profesionalni i ljudski koncept uspesnosti… Apelujemo da odvoji jedan kutak u svom prostoru i dozvoli Maši da i nadalje boravi u jedinom domu za koji zna. Mi koji volimo Mašu spremni smo da kupimo adekvatnu kućicu kako sadašnja ne bi kvarila izgled ovog prostora, napisala je na svom profilu Violeta Pavićević.

Njen apel ubrzo se proširio društvenim mrežama. Nedugo zatim, usledio je odgovor i samog menadžmenta da im se “u vezi sa ovom situacijom javi direktno putem sajta u rubrici kontakt”.

LIDL petface

Svi koji su pomno pratili, ostali su razočarani kada je stigla najnovija informacija, a to je da je Mašino sklonište UKLONJENO!

PROČITAJTE I:

SUPER KAMPANJA: “IKEA” uz nameštaj, udomljava napuštene pse!

-Lidl se pozvao na dogovor, ali umesto toga, juče je uklonjeno jedino Mašino sklonište koje je imala. Maša je na tom mestu ceo život provela, svih svojih 16 godina. Maša nikada u svom životu nije imala pravi dom. Maša ne zna kako izgleda nekome pripadati u potpunosti. Ne zna kako zima i može biti lepa, kad imaš dom u kome ćeš se nakon šetnje zgrejati. Ona zna samo za ulicu i za opstanak na njoj. Zna i za žene koje su tu da olakšaju njen takav život koliko mogu. Maši jedino treba kutak u kome će se staviti adekvatna kućica, koja neće kvariti izgled objekta. Iza Maše neće ostajati nikakvo smeće. Maši treba samo da svoje staračke dane provede na jedinom mestu za koje ona zna. Delite Mašinu priču što više. Nadam se da u ljudima koji mogu pomoći Maši ima bar malo humanosti, napisala je Nataša koja je pratila situaciju.

LIDL petface

Da li će uspeti i da li će LIDL “imati sluha” za Mašu – ostaje da vidimo! Verujemo da kompanija ovakvog ranga i kvaliteta misli na sve – pa i na naše četvoronožne građane!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAko vaš pas otežano diše, proverite, možda boluje od ove bolesti! (VIDEO)
Sledeći tekstPESMA ZA SVE OSTAVLJENE PSE: “Bace te tako kao cipelu kraj puta”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime