Naslovna VESTI BRAVO: Desetogodišnjak napravio “limunada štand” i prikuplja novac za životinje u nevolji!

BRAVO: Desetogodišnjak napravio “limunada štand” i prikuplja novac za životinje u nevolji!

1
limunada petface

Ne postoji bolji način da se rahladimo u vrelim danima od hladne čaše limunade. Šta ako bismo vam rekli da, osim što ćete se osvežiti, pomoći ćete i u spasavanju i rehabilitaciji orangutana?

VIDEO: Dečak sa autizmom pronašao spas u psu, koji je živeo u zatvoru!

To bi bilo fenomenalno, zar ne? Pa, sada upravo možete da uradite to…skoro! 😀

limunada za orangutane

Jona Kameron je pokrenuo onlajn “Limunada Štand” kako bi prikupio sredstva za spasavanje orangutana, a sve u čast Međunarodnog dana orangutana. Jona je deo “OGP”-a, a njegova spektakularna misija je da se podigne svest o palminom ulju i mnogim životinjama koje, zbog krčenja šuma za palmine plantaže, ispaštaju!

PRETUŽNO: Ovaj dečak je ostao bez kuće, pa sa svojim psom živi na ulici!

Nakon saznanja da je populacija Orangutana ugrožena zbog proizvodnje palminog ulja, Jona je došao na sjajnu ideju! Na svojoj Fejsbuk stranici “Jonah’s Forest Friends” ovaj fenomenalni desetogodišnjak je napisao:

– Živimo daleko i nemamo neku prometnu ulicu kako bih tamo postavio štand. Tako je moja mama rekla, hajde da umesto toga imamo virtuelni “limunada štand”, tako da smo to i uradili”

limunada za orangutane

Limunadu za orangutane mogu kupiti svi ljudi sveta, tako što će donirati dva dolara na njegovoj stranici. Iako ovaj mali genijalac nije smislio način da nam pošalje pavu limunadu putem kompjutera, sigurni smo da nije daleko od toga 😀 

Dakle, ako ste u potrazi za svežim napitkom koji će pomoći orangutanima, “uzmite” čašu limunade na Joninom virtuelnom sajtu i uživajte u slatkom ukusu…HUMANOSTI! 

Braaaaaavo, mališa!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNespretni panda! :D
Sledeći tekstDA LI JE OVO MOGUĆE: Pljuvačka koze protivotrov zmijskom ujedu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime