Naslovna VESTI MAČKE NOVA WEB ZVEZDA: Ačum je mačak – „lep u svojoj ružnoći“ sa...

NOVA WEB ZVEZDA: Ačum je mačak – „lep u svojoj ružnoći“ sa izgledom naučnika!

0
mačak petface

Internet nam svakodnevno lansira nove zvezde, a upravo jedna takva je mačak i krije se u našoj priči. Da li ste čuli priču o Ačumu, mački iz mesta Repentinjija u Kanadi koji u ovom trenutku ostvaruje neverovatnu popularnost širom sveta?

mačak petface

 Sve je počelo od opklade. Naime, Natali Kote su njena deca izazvala da napravi Fejsbuk stranicu posvećenu njihovom kućnom ljubimcu, Ačumu, jer su smatrali da je „izuzetno ružan“. Po njihovom mišljenju, Ačum nikada nebi mogao skupiti 100 lajkova. Malo je reći da su mališani izgubili opkladu: u ovom trenutku ovaj nesvakidašnji mačak ima blizu 40.000 fanova.

mačak petface

O čemu je zapravo reč?

Ačum je mačak od 14 meseci, koji boluje od retke genetske bolesti, hieprtrikoze. Iako nema nikakve bolove, ova bolest kod njega prouzrokuje određene specifičnosti – dlaka na licu mu neprestano raste, šape su mu izuzetno dugačke, a nokti moraju uredno da se skraćuju jer mu urastaju u šape.

mačak petface

 Gospođa Kote, koja vodi glavnu brigu o njemu, bila je veoma iznenađena kada je shvatila koliku pažnju privlači njen ljubimac, jer je za kratak vremenski period preplavio skoro sve svetske medije. O njemu su članke pisali britanski Dejli Mejl i američki magazin Pipl, kao i poznati internet sajt BuzzFeed.

mačak petface

 Ačum, kojeg vlasnica opisuje kao veoma srdačnog i sasvim normalnog ponašanja, ima takođe i svoje profile na Instagramu i TumbIru. Sledeća faza za Ačuma biće i stvaranje njegovog ličnog kanala na YouTube.

mačak petface

Gospođom Kote, vlanica ovog neobičnog mačka rekla je:

-On je „lep u svojoj ružnoći“, sa izgledom ludog naučnika.

mačak petface

 Mi se sa gospođom Kote slažemo u potpunosti. Šta vi mislite?

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUBOTA: Letnja oaza za sve kućne ljubimce – rashladimo se zajedno!
Sledeći tekstSRAMOTA U NOVOM SADU: Ukoliko nahranite psa ili mačku na ulici, dobićete KAZNU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime