Naslovna VESTI PSI LJUBAV NA PRVI POGLED: Susret paralizovane devojčice i njenog psa OSTAVIĆE VAS...

LJUBAV NA PRVI POGLED: Susret paralizovane devojčice i njenog psa OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA!

0

Bila je to ljubav na prvi pogled kada su se zlatna retriverka Julija, stara 4 meseca, i nedavno paralizovana Memfis prvi put srele ispred Medicinskog centra St. Mari u Vest Palm Beaču na Floridi.

– Julija je samo jednom pogledala Memphis odmah joj je uskočila u krilo ližući je i grleći. – kaže njena majka Garejn.

SPASIO MU ŽIVOT PA GA UDOMIO! Vatrogasac Džejmi mu je pružio dom kakav zaslužuje!

Teška saobraćajna nesreća dovela je do toga da malena Memfis ostane paralizovana. Za roditelje je ovo bio veliki udarac, ali Memfis, po prirodi nasmejana i optimistična, nijednog trenutka nije klonula duhom!

– Moja ćerka je ljubitelj pasa i želi da bude veterinar. Bila je toliko srećna što je upoznala Juliju da se osmehnula sjajnije nego što sam ikad videla, pogotovo nakon što je saznala da je Julija pas terapeut, koji će joj pomagati u narednim godinama života. Konačno se desio neki lep trenutak posle nekoliko nedelja agonija, patnje, straha!

DRŽALI SU GA U GARAŽI – TUKLI I IZGLADNIVALI: Kažu da su samo prestali da ga vole… (FOTO)

Tokom prve dve nedelje u bolnici Memfis je bila na teškim lekovima, ali je svakoga dana pomalo i napredovala, tako da je vrlo brzo i skinuta sa njih. Preživela je operaciju kičme i trahetomiju, ali će morati da nosi bocu sa kisenikom pored sebe uvek! Ona ne može da hoda i njen oporavak je svakodnevni proces koji bi mogao da potraje mesecima pa i godinama!

– Memphis je plakala samo dva puta – kaže njena mama.

– Oduvek je bila tvrdoglava i odlučna je da ponovo hoda. Iako je devojčica koja voli sjajne stvari i jednoroge, njena žilavost bi mogla da bude odlučujuća na putu izlečenja!

Sve što je pred ovom malenom devojčicom biće lakše uz Juliju, koja je upotpunila njen život i koja joj pomaže u svakodnevnim aktivnostima koje Memfis može da obavlja. I aiako ih nije mnogo, devojčica uz pomoć psa sve to doživljava na potpuno nov način. Ne razdvajaju se, vole se, maze i paze!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNESTANAK PSA ŽUĆE DIGAO APATIN NA NOGE: Zoohigijena u Kuli krije šta se sa psom desilo?!
Sledeći tekstNESTAO MU JE MAČAK: Kada je krenuo da udomi drugog desilo se ČUDO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime