Naslovna VESTI PSI DRŽALI SU GA U GARAŽI – TUKLI I IZGLADNIVALI: Kažu da su...

DRŽALI SU GA U GARAŽI – TUKLI I IZGLADNIVALI: Kažu da su samo prestali da ga vole… (FOTO)

0

Držali su ga u garaži. Izgladnjivali i tukli. (kad kreneš rukom prema njemu zatvara oči i diže usnu, valjda mu je više dosta svega). Kažu da su jednog dana prestali da ga vole.

A kada su prestali da ga vole nisu znali kako da ga se reše pa se porodica posvađala između sebe oko načina “rešavanja” Rexa iz kuće. Sreća u čitavoj ovoj nesreći je što je neko od njih pozvalo udruženje Azil Osijek-volonteri.

KUJICA JE ODANO I NEMAŠTINU DELILA SA SVOJOM BAKICOM: Nakon par dana od bakine smrti više je niko nije video – otišla je za njom.

Kako volonteri sami navode, dalje ih ne treba ni spominjati je bi svakakve službe imale posla. Ljudi iz azila su prevrnuli nebo i zemlju kako bi napravili mesta za ovog divnog psa.

Dali su mu ime Med Mex. Kada je stigao, bio je oronuo, tužan i uplašen! Bio je izgubljen i umoran od udaraca, zapostavljanja, nemara tih osoba kod kojih je bio dugih devet godina.

Kako volonteri kažu, kod njih je već nedelju dana a nijednom ga nisu videle srećnog, razigranog, zainteresovanog. Kažu da je pravi zombi… Takav je postao zbog NJIH! Onih koji su ga godinama uništavali!

FOTOGRAFIJA KOJA STEŽE SRCE: Sva ljubav i briga jedne majke prikazane su na njoj!

– Odmah, isti dan vodile smo ga na operaciju tumora, ogromnog tumora (veličine muške šake) analnih žlezdi koje u u toliko lošem stanju da svaki put kada obavi nuždu krvari i zavija od bolova. Bolan, neverovatno pothranjen i zatvoren u garažu, ostavljen da umre.
I svi se nadaju da ćeš što prije to obavit, umreti, da ne moraju “prljati” ruke tobom…

Nakon ove priče, zanemeli smo. Devojke iz azila mole sve koji su voljni i mogu da pomognu, da im se obrate, kako bi Max postao snažniji, kako bi se oporavio i nadamo se, bio srećno udomljen. Azil Osijek-volonteri vam unapred zahvaljuju!

Pomozimo ovom nedužnom stvorenju da proživi ove godine koje su mu preostale bezbrižno i zdravo! Budimo ljudi!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPASIO MU ŽIVOT PA GA UDOMIO! Vatrogasac Džejmi mu je pružio dom kakav zaslužuje!
Sledeći tekstSPREČENO KRIJUMČARENJE 8 POMERANACA! Šverc pasa svakodnevno raste!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime