Naslovna VESTI PSI LjUBAV NA PRVI POGLED: Zagrlila ga oko noge i od tada se...

LjUBAV NA PRVI POGLED: Zagrlila ga oko noge i od tada se ne razdvajaju

0
ljubav na prvi pogled, petface

Još jedna od neverovatnih priča o ljubavi na prvi pogled. Ljubavi koja se nikada ne dovodi u pitanje, a prisutna je godinama – znate da mislimo na ljubav između psa i čoveka.

Ovo je još jedna dirljiva priča iz skloništa i priča o tome koliko je nekim ljudima i psima jednostavno suđeno da se pronađu i koliko se ponekad ispalti čekati.

Pas je bio u vodi 15 sati i na ivici SMRTI – onda su u pomoć priskočili ONI! (VIDEO)

PRIJAVILE GA KOMŠIJE – MORA DA SE REŠI ŠTENACA! Mladić MOLI za POMOĆ!

Za jednog reportera to je bio sasvim običan dan kada je otišao da snimi priču u jednom skloništu za pse. Nije ni slutio šta će mu se dogoditi i da će se kući vratiti sa pričom, ali i psom. 

Čim je ušao u prihvatilište jedna ženkica zaletela se i zagrlila. Da, dobro ste pročitali. I, ne, nije imao ništa od poslalstica za pse. Ona je jednostavno došla kod njega i njenovu nogu obuhvatila šapama, naslonivši svoju glavu na njega.

U prvom trenutku svakako je bio zbunjen i nije odmah znao kako da odreaguje, a onda je počeo da je mazi i uzvraća tu neverovatnu ljubav i pažnju koju je dobio. Ljudi koji su stajali u blizini nisu mogli da odole da ovaj trenutak ne snime. 

Kako joj je on uzvraćao lepim rečima i maženjem, ona se još više pribijala uz njegovu nogu, ne želeći da se odvoji. Ovaj trenutak zaista je izgledao kao trenutak na koji su oboje oduvek čekali i kao trenutak neke sudbine. 

Ovaj dirljivi susret završio se baš onako kako treba – njih dvoje postali su nerazdvojni, a ova predivna maza dobila je novi dom pored čoveka za koga je bila sigurna da je on taj. 

izvor: boredpanda.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGENIJALNO: Evo kako da ljubimca vodite SVUDA sa sobom! (VIDEO)
Sledeći tekst5 načina da proslavite dolazak leta sa svojim psom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime