Naslovna VESTI PSI LJUDSKA ČUDOVIŠTA: Mučili psa i ostavili ga da umre.

LJUDSKA ČUDOVIŠTA: Mučili psa i ostavili ga da umre.

0
ljudska čudovišta

Ponekad se čini da neki ljudi jednostavno ne pripadaju vrsti koja sebe naziva najsavršenijom na našoj planeti. Priča o kujici Kvin koja je zlostavljana i eksploatisana na sve moguće načine i kada su procenili da je postala beskorisna ostavljena da umre sama svedoči o tome da među nama zaista postoje ljudska čudovišta.

ljudska čudovišta

Kvin je pripadnik specifične lovačke rase pase po imenu Ibician (psi sa Ibice). Ona je jedna od hiljada žrtava surove španske tradicije u kojoj se na najsuroviji način ubijaju psi po završetku sezone lova.

Povezano: ŠPANIJA: NAJSUROVIJE MASOVNO UBIJANJE PASA ! – Svake godine se ubije 60.000 lovačkih hrtova. Zaustavimo pokolj!

Kada je grupa spasilaca našla Kvin odlučili su da je odvedu u Holandiju, kod Viktora Larkila koji se specijalizovao za lečenje i terapiju pretučenih i zlostavljanih pasa. Pored očiglednih tragova povreda koje su nanete tokom prebijanja pas je bio u veoma lošem stanju. Gotovo na svaki dodir, bolno je cvilela što je ukazivalo da se radi i o nekim poremećajima nervnog sistema. Veterinari su prvo pomislili da se radi o nekoj teškoj povredi kičme.

ljudska čudovišta

Rendgenski snimak ih je iznenadio. Kičma nije bila povređena ali su dodatne krvne analize pokazale nešto mnogo gore. Pas je bio oboleo od lajšmanioze.

Pročitajte i ovo: UŽAS U NEMAČKOJ FABRICI U PANČEVU: Psi čuvari doživeli toplotni udar, jedan UGINUO!

Radi se o oboljenju koje prenose papadaći i prisutno je u mediteranskim zemljama. Ukoliko se ne leči na vreme može da izazove teške posledice po zdravlje pa i smrt. Kvin je toliko dugo bila zanemarena da je došlo do teških oštećenja nervnih završetaka koji su doveli do polineuropatije koja izaziva velike bolove.

ljudska čudovišta

Veterinari i spasioci su bili slomljeni. Znali su da ovoj divnoj kujici koja je pokazala veliku hrabrost i ljubav prema ljudima koji su bili uz nju ne mogu da pomognu. Odlučili su da joj olakšaju poslednje dane i da joj pruže ljubav i pažnju do poslednje dana.

Larkil je rekao: „Ne mogu da razumem kako neko može da gleda psa kako se raspada, a da ništa ne preduzima po tom pitanju. Ovaj vlasnik je učinio baš to.“ Očigledno da može, jer radi se o ljudskom čudovištu.

Izvor:  valuablestories.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIKO SRCE: Mačence koje je preživelo strašnu oluju dobilo pravi dom.
Sledeći tekstNIKO NE VERUJE DA OVO POSTOJI: Ovakav izgled privlači ženke!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime