Naslovna VESTI MAČKE MAČKA HEROJ: Sprečila dvogodišnje dete da se opeče na rernu (Video)

MAČKA HEROJ: Sprečila dvogodišnje dete da se opeče na rernu (Video)

0
mačka heroj spasila dete

Ova neverovatna mačka heroj je primetila da se dvogodišnje dete igra sa prekidačima na šporetu dok je bila uključena rerna. Nije joj trebalo puno vremena da shvati da je dete u opasnosti, pa je reagovala umesto roditelja.

Herojska mačka je dosta dugo posmatrala svog najmlađeg člana porodice kako pokušava da se igra i otvori vruću rernu. Kada je shvatila da detetovi roditelji ne reagiju, odlučila je da stupi u akciju i spreči veću nesreću.

mačka heroj spasila dete

Dok se dete igralo prekidačima i pokušavalo da otvori vruću rernu mačka je pokušavala mazeži se da mu odvrati pažnju od opasne „igračke“. Nekoliko puta je telom pokušala da ga odgurne, a kada to nije uspelo ona je shvatila da je vrag odneo šalu i da mora da učini nešto drastičnije. Uspravila se na zadnje noge, zgrabila ruku mališana i čak ga malo ugrizla odgurnuvši ga od užarene rerne. Pogledajte ceo video!

Roditelji, koji su snimili video objašnjavaju da rerna zapravo i nije bila uključena i da bebac nije bio u stvarnoj opasnosti. Kako god, ovaj podvig brižne mačke pregledan je više od 320.000 puta na YouTube-u. Zanimljivo je da su komentari bili različiti: „Mislim da je mačka samo htela da skrene pažnju detetu da prekine pištanje rerne.“ Drugi su prepoznali hrabrost mačke pa su napisali: „Kakva predivna i pametna mačka!“

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFANTASTIČNO PRESLATKO: Upoznajte Kukija i Grejvija – jedno mače sa dva lica!
Sledeći tekstNakon tri godine od nesreće – Žuća konačno srećan pas!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime