Naslovna VESTI PSI Nakon tri godine od nesreće – Žuća konačno srećan pas!

Nakon tri godine od nesreće – Žuća konačno srećan pas!

0

Nije misterija da sve velike i srećne priče imaju težak, pa i tužan početak. Od psa sa ulice sa polomljenom kičmom koji je bio od mnogih otpisan – do Facebook anđela spasilaca, toplog doma i ljubavi do neba – ovako su ljudi velikog srca opisali psa Žuću, koji je nakon teške nesreće ujedinio sve one koji su ga godinama znali kao dragog i razdraganog psa kojeg je zadesila teška nesreća.

Saga o Žući počinje ovako – automobil, koji se nije ni zaustavio, udario je tada lokalnog psa sa ulice, koji je bio čest “gost” restorana I:Bar! Prvi su zaposleni pomenutog bara priskočili u pomoć pa je Žuća istog trenutka odveden kod veterinara. Imao je unutrašnje krvarenje, koje je, na sreću, odmah sanirano. Urađen je rendgen i konstatovano je da maleni Žuća ima prelom kičme i povredu desnog kolena na zadnjoj šapici.

Zamislite skamenjen izraz lica svih onih koji su Žuću obožavali! Sreća u nesreći je bila ta da iako su pršljenovi bili odvojeni, kičmena moždina nije bila prekinuta. Žuća je, na sreću, imao reflekse u zadnjim šapicama a to je ljudima vratilo nadu!

U POSLEDNJI ČAS: Spasli „BAMBIJA“ iz ŠUMSKOG POŽARA (Video)

Međutim, trebalo je skupiti određenu sumu novca za njegovu operaciju, a kako stići do cifre, kada je Žuća oduvek bio prepušten samo sebi, ulici i ljudima velikog srca koji su vodili računa o njemu? Zaposleni restorana I:Bar! obećali su mu da će opet biti onaj stari, srećni pas koji je trčao po Keju i kupao se u Dunavu… Obećanje su i ispunili. Žući su obezbeđena kolica kako bi mogao lakše da se kreće i uživa u svim dnevnim aktivnostima. Njegovi dani ispunjeni su igrom, srećom, ljubavlju i pažnjom.

SPAŠENO 238 MAČAKA: Došao da pokupi stanarinu i doživeo šok. (Video)

Pre samo nekoliko dana, Žuća je obeležio tri godine od nemilog događaja koji ga je umalo koštao života. Ovaj veseli i umiljati pas uživa u toplom porodičnom domu koji deli sa jednom preslatkom macom Cicanom, psom Mrvicom i Ivanom.

Petface Viber zajednica POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAČKA HEROJ: Sprečila dvogodišnje dete da se opeče na rernu (Video)
Sledeći tekstNEĆETE IM ODOLETI: Najbolji drugari maca i jež će vam ulepšati dan

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime