Naslovna VESTI PSI MEŠANAC HEROJ: Spasio je devojčicu od otmičara! (VIDEO)

MEŠANAC HEROJ: Spasio je devojčicu od otmičara! (VIDEO)

0
pas i devojcica petface

Prema zvaničnim statistikama, otmice su najčešća krivična dela u SAD-u, a čak u više od 50 odsto otetih su deca i maloletnici. Jedno ovakvo gnusno delo sprečio je maleni terijer, koji je naravno postao HEROJ cele Amerike!
“Ovo je moj heroj. On je heroj moje ćerke”, ovako je svog malog mršavog ljubimca, mešanac terijera, opisala Dženifer Džons.
Naime, u sred bela dana, u američkom gradu u blizini Atlante, nepoznati čovek je pritrčao 12-godišnjoj devojčici i pokušao da je uvuče u svoj automobil. Ipak, fatalni ishod je sprečio njen mali terijer koji se “obrušio” na napadača. Neprestano je lajao i grizao napadača za nogu i pantalone, a u jednom trenutku je uspeo da ga ugrize i za članak, što je devojčica iskoristila i istrgla se iz ruke nasilnika.
pas spasao devojcicu od otmicara petface
Iako je, pukom srećom ostala nepovređena, 12 godina stara devojčica doživela je težak šok posle ovog napada. Uspela je da opiše policiji napadača, na osnovu čega je potom i napravljena skica njegovog izgleda. Ubrzo je za njim raspisana i poternica.
Devojčica je, tog jutra krenula zajedno sa svojim psom da isprati svoje sestre u školu udaljenu nekoliko blokova od njene kuće. Na povratku ka kući, desio se ovaj incident, čiji je crni epilog sprečio “zgoljavko” – heroj cele nacije!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI ZNATE: Kakvo značenje imaju najčešći Uskršnji simboli?
Sledeći tekstRAZOČARAVAJUĆE: Srbi pojedu preko 2000 tona mesa za Uskrs!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime