Naslovna VESTI PSI ZASLUŽILI MESTO U RAJU! – Spasli psa iz bujice

ZASLUŽILI MESTO U RAJU! – Spasli psa iz bujice

0
Spasli psa iz bujice

Priče o ljudima koji pomažu životinjama u nevolji uvek nas dirnu i podsete nas na dobro u ljudima. Dvojica muškaraca iz Perua su definitivno zaslužili mesto u Raju zbog svog hrabrog podviga spasavanja malog psa koji se našao u velikoj nevolji.

spasavanje psa

Stefano, jedan od dvojice muškaraca koji su učestvovali u spasavanju, kaže da su izašli da dokumentuju posledice obilnih poplava. Njihova priča se završila spasavanjem psa koji se našao bespomoćan u bujici.

Pročitajte i ovo: PAS SA ZLATNIM SRCEM! – Donosi radost i nadu tamo gde su ranije bile samo suze i bol

Kada neko treba pomoć, moramo biti spremni da učinimo sve kako bi pomogli. Najvažnije je da se ne okrenemo i ne prođemo kraj takve situacije.  Najmanji gest može biti presudan za život. To je posebno važno kada je u pitanju ulične životinje, jer o njima niko ne brine.

Izvukli psa iz poplave

Srećom, ovaj mali pas je imao sreće da naiđe na dva čoveka koja su se ponašali baš tako. Pružili su mu pomoć u trenutku kada mu je bila najpotrebnija. Ova dvojica muškaraca su prišla reci i držeći jedan drugog za ruke, uspeli da izvuku psa iz mutne vode i odvedu ga na sigurno.

Pročitajte i ovo: SREĆKA JE ZASLUŽILA SVOJE IME! – Udarena i slomljena kujica dobila novu priliku.

Stefano je uspeo da snimi čitavu scenu i podeli je na internetu. Video se brzo proširio društvenim mrežama, sa više od 4.000.000 pregleda. Više od 800 korisnika je ostavilo komentare diveći se ovom herojskom delu. Mnogi su hvalili hrabrost ova dva čoveka koji su rizikovali sopstvene živote da bi spasili malog psa.

spasavanje psa

Ovo je divan primer kako malo dobročinstvo može učiniti veliku razliku u životima ne samo ljudi, već i životinja. Hvala ovim hrabrim muškarcima koji su pružili nadu i inspiraciju da i mi učinimo nešto dobro za svet koji nas okružuje.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS SA ZLATNIM SRCEM! – Donosi radost i nadu tamo gde su ranije bile samo suze i bol
Sledeći tekstDA LI DECA SA KUĆNIM LJUBIMCIMA IMAJU ZDRAVIJI IMUNI SISTEM? Nauka kaže DA, DA, DA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime