Naslovna VESTI PSI UŽAS: Aniti je juče neko ušao u dvorište i pokušao da ubije...

UŽAS: Aniti je juče neko ušao u dvorište i pokušao da ubije psa Milentija!

0
Milentije petface

Ovo je Milentije. Nije rasan pas. Mešanac je. Što bi se reklo – džumara. Naslednici i ja smo ga usvojili. Sa nama je od kraja avgusta. Uskoro će proslaviti prvi rođendan. Ako ne znate šta je apsolutna ljubav, dođite da vidite kako nas voli Milentije, napisala je Anita na svom Facebook profilu.

Ovako je započela svoju priču, koju je želela da podeli sa svima, kako bi – kako kaže – svi shvatili koliko zlih ljudi šeta oko nas. Naime, juče je neko ušao u njeno dvorište, na njen posed, i sve to u cilju da ubije njenog psa!

NAKON TRI GODINE: Trovač iz Surčina DANAS osuđen za trovanje komšijskog psa!

– Juče je neki bolesnik pokušao da nam ubije Milentija. Milentije ne izlazi iz dvorišta bez povoca i bez nas. Juče, dok nikog nije bilo kući, neko je ušao u dvorište i vezao Milentiju kanap oko vrata, a njega privezao za šupu da se ne bi slučajno oslobodio kanapa i ostavio ga tako da umre, prepričava Anita.

Milentije petface

Na svu sreću, njena mama je stigla u poslednjem trenutku, dok je Milentije još žmureo i jedva disao.

– Danas je Milentije ok. Igramo se. Ali, nije veseo kao obično. Kako i da bude veseo kad je juče umakao smrti u koncu, dodaje Anita koja je slučaj naravno prijavila i nadležnima. Međutim, kako kaže – nikom ništa!

Poznati makedonski pevač pozvao na hajku, trovanje i ubijanje pasa u Skoplju!

Ona je dodala i da je bespravno to što je neko ušao na njen posed samo, a kamoli što je taj neko pokušao da ubije jedno živo biće!

– Ako ovo kojim slučajem čita onaj ili oni koji su probali da mi ubiju Milentija, znajte da ću vas ganjati do pakla i nazad, a kada vas stignem, zažališete dan kad ste se rodili. Obećavam, za kraj je napisala.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvog psa je neko zatvorio u sanduk, a zahvaljujući osmehu – udomila ga je divna žena!
Sledeći tekstPRVI PUT U SRBIJI: Vrtić iz Novog Sada postao PET FRIENDLY, ali to nije sve!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime