Naslovna VESTI PSI PRIJATELJSTVO KOJE MAMI SUZE! Pas brine o bebi foki. (VIDEO)

PRIJATELJSTVO KOJE MAMI SUZE! Pas brine o bebi foki. (VIDEO)

0
foka i pas najbolji prijatelji

Neobična priča o prijateljstvu dve potpuno različite životinjske vrste dovodi stotine hiljada korisnika društvenih mreža na ivicu da zaplaču. Nije ni čudno, njihovo prijateljstvo i druženje je toliko dirljivo.

foka i pas najbolji prijatelji

Kada se mala beba foka nasukala na obale pristaništau Irkutsku na jugu Rusije niko nije očekivao da će uspeti dugo da preživi. Bila je sama, slaba, bez porodice. Istraživači iz stalne stanice su odlučili da je spasu i preuzeli su brigu o njoj. Međutim, niko nije očekivao da će joj najveću pažnju pokloniti jedan pas.

Ne propustite ovo: URNEBESNO ZABAVNO! Pas čuvar prespavao pljačku radnje!

Kada su se upoznali momentalno se rodila ljubav na prvi pogled. Od tog trenutka brižni pas ne skida pogled sa foke i stalno je uz nju. Čisti je kada se beba kupa, umotava u peškir, igraju se zajedno na obali.

foka i pas najbolji prijatelji

Pročitajte i ovo: KOZE OKUPIRALE GRAD! – Teror koje su zavele, podigle na viši nivo!

Svi su bili zapanjeni ovim neverovatnim prijateljstvom. Beba se oporavlja i svi istraživači iz udaljene stanice se slažu da je pas apsolutno zaslužan za oporavak i opstanak male foke. Jedan od komentara kaže: „Ljubav je ključ koji otvara vrata mira u svetu.“ U pravu je.

Pogledajte video:

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstURNEBESNO ZABAVNO! Pas čuvar prespavao pljačku radnje!
Sledeći tekstEKSKLUZIVNO: EVROPA NAJZAD REAGOVALA! Organizacija PETA podnela krivičnu prijavu zbog MASOVNOG ubijanja pasa u Zenici.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime