Naslovna VESTI PSI JADNIČAK je molio za POMOĆ jer ga je vlasnik ostavio sa OGROMNIM...

JADNIČAK je molio za POMOĆ jer ga je vlasnik ostavio sa OGROMNIM TUMOROM

0
pas sa velikim tumorom na glavi

Svi koji imaju ljubimce suočeni su sa stvarnošću da i njihovi prijatelji mogu da obole od najrazličitijih bolesti. Ono što odgovorni vlasnici znaju je da pomoć veterinara treba potražiti čim se pojave prvi simptomi neke bolesti. Ovaj čovek je toliko zapustio svog psa da je njegov život doveden u opasnost. Ali ne samo to.

pas sa velikim tumorom na glavi

Ulični psi nemaju sreću da se neko brine o njima kao što to imaju kućni ljubimci. Ipak, ponekad se ljudi prema svojim psima ponašaju gore nego da se radi o uličnom psu. Ovaj (ne)čovek je odbio da leči svog psa kome je počeo da raste tumor naglavi. Vremenom, tumor je dobio zastrašujuće dimenzije.

Pročitajte i ovo: POČIVAJ U MIRU – Pas pronađen u naslonjaču.

Kada su komšije primetile nesreću ovog psa odmah su pozvali jednu lokalnu grupu za zaštitu životinja. Oni su momentalno reagovali i oduzeli psa neogdovornom vlasniku i odveli nesrećnika kod veterinara.

pas sa velikim tumorom na glavi

Nažalost, veterinari su posle prvih pregleda bili pesimistični. Jedini tretman koji su preporučili bilo je agresivno zračenje izrasline. Pas je trpeo velike bolove i odlučeno je da bude zadržan u bolnici gde dobija terapiju a obavlja se i zračenje.

Pročitajte i ovo: SNIMAK NEVIĐENE SUROVOSTI – Žena izbacila psa invalida iz automobila.

pas sa velikim tumorom na glavi

Ovaj nesrećnik je zadržao neverovatan optimizim i poverenje prema ljudima. Čim vidi veterinare i ljde koji su ga spasli raduje se i maše repićem. Ide u kratke šetnje iako je veoma slab i teško diže glavu ali bori se protiv užasne sudbine. Svi koji su čuli za ovu priču se mole za spas malenog nesrećnika, učinimo to i mi.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOČIVAJ U MIRU – Pas pronađen u naslonjaču.
Sledeći tekstSUROVO pretučena jer je pala od ISCRPLJENOSTI

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime