Naslovna VESTI PSI UŽAS U LICI: 3 nedelje držao psa bez hrane i vode –...

UŽAS U LICI: 3 nedelje držao psa bez hrane i vode – u međuvremenu se okotila a onda su svi UGINULI!

2

Mučna priča zanemarivanja i zlostavljanja kućnih ljubimaca, koji su nažalost završili smrću kujice i njenih štenaca, dolazi iz Like, tačnije iz opštine Lovinac nedaleko od Gospića.

Vlasnik je, prema rečima suseda, dvadesetak dana ostavio psa bez hrane i vode zatočenu u kući. Kako nevolja nikad ne dolazi sama, u međuvremenu kujica je okotila nekoliko štenadi koji su uginulizajedno sa njom.

MAMA GODINE! Ova patka za sobom vodi čak 76 pačića! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ŽRTVA NELEGALNIH ODGAJIVAČA I PREPRODAJE: Mila je UGINULA 5 dana nakon dolaska u novu porodicu!

Komšije su danima slušale zavijanje i lajanje. Kad je pre nekoliko dana nastao muk, mislili su da je vlasnik došao po nju, ali u utorak uveče osetili su jak smrad koji je dopirao iz kuće u kojoj je kujica živela.

– Sinoć je smrad bio toliko jak da nismo mogli da sedimo na terasi, zatim je tata otišao da proveri šta to smrdi pa je primetio da miris dolazi iz komšijine kuće. Kad je pogledao kroz prozor, imao je i šta i da vidi. Mrtva kujica zajedno sa svojim štencima ležala je u hrpi smeća, verojatno je umrla od žeđi i gladi. Bio je to jedan mučan prizor – ispričala je komšinica zlotvora za 24sata.hr

Žena iz Lovinca ispričala je da je komšija i ranije zanemarivao i tukao kujicu te da je ona zbog toga stalno bežala od njega, no svaki put kada bi ju našao, istukao bi ju je i zatočio u kuću.

– A znate, komšija stalno pije. Često zna da ne bude u kući po ceo dan ali se uveče vrati da prespaava. Zato smo mislili i sada da je dolazio u večernjim satima i hranio je… No poslije smo shvatili da ga nije bilo barem dvadesetak dana i da je za to vreme pas bio zatočen u kući bez hrane i vode. Ali juče kasno uveče smo videli vlasnika, na brzinu je pokupio neke stvari i opet otišao, a psa nije ni primetio – započela je komšinica priču.

– Retko ju je hranio i kada je bio kod kuće. Imao ju je dve godine, a na vlastite oči videla sam i da ju je tukao. Zatvarao ju je često u kuću jer je znala da beži pa bi se onda naljutio i pretukao ju. Nakon što je pre nekoliko dana više nismo čuli, mislili smo da je odveo negde ali nas je jak smrad naterao da odemo i proverimo. Prizor nas je šokirao i odmah smo obavestili nadležne institucije – policiju, veterinarsku stanicu i veterinarski inspektorat u Gospiću te udrugu za zaštitu životinja AnimalLika – rekla je.

Žena nam je ispričala kako joj je policija samo rekla da su obavijestili komunalnog redara te da njima ‘nije u nadležnosti rješavati se leševa životinja’.

Pas će tamo morati da ostane sve dok se vlasnik ne pronađe jer niko nema ovlašćenje da provali u kuću, a taj posao treba odraditi policija.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst“ŠTANCERKA ŠTENADI”?! Bivša učesnica rijalitija otkupljuje ženke maltezera za 100 evra!
Sledeći tekstNeobična životinja RASTE U PLODU VOĆA! Niko ne zna o čemu se radi! (VIDEO)

2 KOMENTARA

  1. Zabrinjavajuće i razočaravajuće koliko monstruma hoda ovom zemljom…
    Žao mi je što nedužne životunje stradaju zbog takvih….
    I jako je čudno što odgovorni nemaju svest i odlučnost da ovome stanu na put.
    STERILIZACIJA obavezna za sve pse i mačke.
    Zabraniti štancovanje rasnih pasa jer i oni bivaju odbačeni!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime