Naslovna VESTI PSI MONSTRUZNO REŠENJE! – Udavila štene zbog visokog računa veterinara!

MONSTRUZNO REŠENJE! – Udavila štene zbog visokog računa veterinara!

0
monstruzno rešenje

Ova žena je priznala da je udavila štene staro svega 10 nedelja jer je bila zabrinuta da će račun za veterinarsku negu biti previše visok. Ovakvo monstruozno rešenje za finansijske probleme je zaista nezapamćeno.

monstruzno rešenje

Tonja Fe je tužilaštvu priznala da je još 2019. godine izvršila delo okrutnosti prema životinjama i postigla je sporazum kako bi izbegla oštru kaznu koja joj je pretila. Ona je usvojila štene a onda je postala zabrinuta da neće moći da plati sve veterinarske troškove za svog novog ljubimca.

Pročitajte i ovo: PRESTRAŠNA SLIKA! – Za stanje ove porodice krivi su LJUDI!

Tada se, po njenim rečima, „uspaničila“. Sumnja se da je psa omamila udarcima teške staklene vaze a potom je odlučila da se oslobodi tela. Pošto je zemlja bila smrznuta i teška za kopanje, ona se odlučila da štene labradora potopi u jezero. Telo je stavila u kavez koji je otežala istom vazom kojom je udarala nesrećnika. Obdukcijom je utvrđeno da je jadno štene umrlo od davljenja.

monstruzno rešenje

Pročitajte i ovo: SPASEN JE – Pas sa plastičnom kantom na glavi smešten na sigurno!

Štene je pronađeno nekoliko dana kasnije. Organizacija Last Resort Animal Rescue je raspisala nagradu od 12.000 dolara za otkrivanje počinioca. Istraga je uskoro došla do ove montrum žene.

monstruzno rešenje

Tužioci su tražili 6 meseci zatvorske kazne i 5 godina uslovne kazne. Moraće da radi 100 dana u dobrotvornim organizacijama, a doživotno će joj biti zabranjeno držanje životinja. Izricanje presude je zakazano za oktobar ove godine.

Izvor:  nypost.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESTRAŠNA SLIKA! – Za stanje ove porodice krivi su LJUDI!
Sledeći tekstPORODICA UBICA! – Uhapšena banda prevaranata i mučitelja pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime