Naslovna VESTI PSI PORODICA UBICA! – Uhapšena banda prevaranata i mučitelja pasa!

PORODICA UBICA! – Uhapšena banda prevaranata i mučitelja pasa!

0
porodica ubica

Scene koje su zatekli pripadnici RSPCA tokom racije na jednom imanju u Milton Kejnsu bile su stravične. Desetine pasa u veoma lošem zdravstvenom stanju u nenormalno nehumanim uslovima su zbrinuti a čitava porodica zlostavljača i trgovaca nesrećom je zatvorena.

porodica ubica

Posle više prijava vlasnika koji su kupili uglavnom štence preko interneta od, ispostaviće se lažnih odgajivača, RSPCA i policija su pokrenule opsežnu istragu. Vlasnici su se žalili da su štence pa i odrasle pse kupovali od odgajivača  koji su tvrdili da su psi u odličnom zdravstvenom stanju.

Pročitajte i ovo: MONSTRUZNO REŠENJE! – Udavila štene zbog visokog računa veterinara!

Ubrzo i se ispotavilo da su svi psi bili bolesni ili imali ozbiljne mane. Sve je to prouzrokovalo velike troškove vlasnicima za lečenje, a odgajivači su netragom nestajali.

porodica ubica

Istraga je policiju dovela do porodice Kavlei. 13 članova ove porodice je učestvovalo u prevari i zlostavljanju pasa. Spasioci su pronašli veliki broj pasa u očajnom stanju i uslovima koji su bili zastražujući. Boksovi i kavezi očito nedeljama nisu bili čišćeni pa su štenci i psi bukvalno lešali u urinu i izmetu. Gotovo su svi bili bolesni, mršavi i dehidrirani.

porodica ubica

Pročitajte i ovo: PRESTRAŠNA SLIKA! – Za stanje ove porodice krivi su LJUDI!

Žičane ograde su bile iskidane, iz dasaka su virili ekseri na kojima su se psi povređivali. Veterinarska pomoć nikada nije ukazana ni jednom od pasa. Mnogi psi su bili smešteni u hladnim prostorima bez dnevne svetlosti.

porodica ubica

Istraga je pokazala da su mnogi psi koje je ova porodica ubica prodavala, bili u tako lošem stanju da su stizali uginuli kod budućih vlasnika. Utvrđeno je da su ovakvim zločinačkim delovanjem zaradili preko 300.000 funti. Iz ove prave fabrike užasa spaseno je 54 psa a sud je doneo presudu za ove zločince na zatvorske kazne u ukupnom trajanju od 18 godina!

Izvor:  metro.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMONSTRUZNO REŠENJE! – Udavila štene zbog visokog računa veterinara!
Sledeći tekstDEČAK JE! – Posle zamalo tragedije SREĆAN događaj!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime