Naslovna VESTI PRESLATKO: Morski prasići obožavaju svoju pseću sestru

PRESLATKO: Morski prasići obožavaju svoju pseću sestru

0

Može delovati neuobičajeno da morski prasići naređuju pit bulu, ali baš takva je situacija u jednoj porodici u San Francisku. Još od kada je pas Moki upoznao svoje sestre morske prasiće, nijednog trenutka mu nije smetalo da prima naređenja od njih.

Kristi Gamajo nikada nije imala morsko prase pre, ali nakon nekoliko meseci online pretrage, odlučila je da udomi Fridu i Pandoru. Kada je došao trenutak da udomi još jednog ljubimca, ona i njen tadašnji partner su odlučili da posete jedno od prihvatilišta u San Francisku kako bi pronašli savršenu porodicu koja bi se uklopila u njihovu rastuću porodicu.

Pročitajte još: Ostavljena kolica, a u kolicima – napušteni morski prasići!

– U poslednjem boksu smo naišli na šarenog pitbula koji je sedeo usamljen u uglu. Ona nije trčala ni lajala na nas, već nas je gledala samo tužnim nevinim očima, tako da smo zamolili da je vidimo bliže. Moki je tada imala samo pet meseci i bila je veoma razigrana i druželjubiva, znali smo da moramo da je udomimo, rekla je Kristi.

Nadala se da će se Moki i morski prasići složiti, ali kada ih je upoznala, bila je šokirana onim što je videla. Moki je bila izuzetno nežna sa Fridom i Pandorom od samog početka i mazili su se i ljubili.

morski prasići petfaceU poslednje tri godine koliko se ovaj trio druži, njihov odnos je postao samo bolji. Moki je uvek pažljiva prema njima i obraća pažnju na to kada bi da se igraju i kada im je dosta poljubaca.

Ovaj trio je uvek podržavao mamu kroz dobra i loša vremena, kada je težak dan na poslu, ili u bilo kojoj drugoj situaciji. Čak su joj pomogli i da preživi raskid sa osobom sa kojom je i udomila Moki.

Pročitajte još: UPOZNAJTE NAJSLAĐI PAR: Rex, bokser i morsko prase Smores, nerazdvojni prijatelji!

– Sve tri su mu pomogle da se brže oporavim kroz bol kroz koji sam prolazila i njihova mila lica mi uvek odnose tugu sa mog, zaključila je Kristi.

U slučaju da i vi imate preslatke morske prasiće, morate znati da je i njihova higijena izuzetno bitna i da ih je potrebno s vremena na vreme kupati.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBaka Nada Prokić ima 82 godine, bolesna je, ali svakog dana HRANI NAPUŠTENE PSE!
Sledeći tekstSREĆAN DAN ZALJUBLJENIH: Ovo je najdirljivija priča o psećoj ljubavi Boni i Bart!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime