Naslovna VESTI PSI MOTIVACIJA DANA: Pukla mu je guma na biciklu, prišao mu je pas...

MOTIVACIJA DANA: Pukla mu je guma na biciklu, prišao mu je pas i on ga je PONEO KUĆI! (VIDEO)

0
motivacija dana petface

Pucanje gume na biciklu može da se gradira od sitnice koja nam ometa vožnju do ozbiljnih problem i nesreća. Međutim, ovaj slučaj pucanja gume je jednom psu doneo novi dom.

Pitajete Eduarda Rejsa šta se i kako se dogodilo, to što se dogodilo. Pre nešto više od godinu dana, je bio na vožnji biciklom sa svojim prijateljima. Nedaleko od njihovog grada pukla mu je guma i bilo je potrebno zameniti je. Tada se dogodila presudna scena. 

PROČITAJTE I:

NJEGA SU SVI OTPISALI: Nisu verovali da će PREŽIVETI, sada ima problem za smeštaj!

Dok je zajedno sa prijateljima menjao gumu, Eduardu je prišao pas. Pas je očigledno bio napušten i veoma zbunjen. Eduard nije mogao da ga ostavi tamo, bio je veoma srećan kada ga je video. 

Pas je počeo da skače od radosti kada je video bicikliste. Oni su mu dali vode i osvežili ga, zbog toga što je bio dehidriran, jer je napolju bilo jako sunce.

Kada je guma popravljena i kada su bili spremni da nastave svoj put, Eduard je uzeo psa u naručje i pošao sa njim, u krilu na biciklu. 

Eduard smatra da je sudbina odredila da se on i ovaj pas spoje. On je i udomio u svojoj kući ovog psa i sada žive prelep život. Na svim njegovim putovanjima pas je postao nezaobilazan putnik na Eduardovom biciklu.

Ovo je predivna priča, vraća veru!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst8 PREDNOSTI ljubimaca na RADNOM MESTU: Zašto je dobro povesti ljubimca na posao!
Sledeći tekst“MNOGO TE VOLIM SREĆKO, a tako sam bio NEPRAVEDAN prema tebi!”

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime