Naslovna VESTI PSI Lajanjem su dozvali pomoć, spasili ženu koja je dobila MOŽDANI UDAR! (VIDEO)

Lajanjem su dozvali pomoć, spasili ženu koja je dobila MOŽDANI UDAR! (VIDEO)

0
mozdani urad petface

Pse često nazivamo najboljim prijateljima i svojim spasiteljima. Ova priča prava je potvrda za te tvrdnje. Maureen Hatcher doživjela je moždani udar za vrijeme tuširanja, a njeni psi Bella i Sadie spasili su joj život. Kada su shvatili što se dogodilo, istrčali su iz kuće i lajanjem dozvali komšije, navodi Index.hr.

Maureen je izjavila kako nije mogla da se pomakne, pa je svojim ljubimcima rekla da joj je potrebna pomoć. Pametne životinje komšinici su pokazale šta se to dogodilo, a ona je odmah pozvala hitnu pomoć. Nadzorna kamera na ulaznim vratima snimila je ceo događaj. 

PROČITAJTE I:

VELIKA TRANSFORMACIJA: Pas iz Bora sada živi u Švajcarskoj, bio je bolestan i zanemaren, vidite ga sada!

Na snimku kamere sa ulaznih vrata kuće vidi se i čuje jasno kako psi dozivaju, snažnim lajanjem nekoga u pomoć. Snažno su lajali i lajali samo kako bi neko došao da pomogne njihovoj vlasnici koja je tada zadobila ozbiljne bolove i zdravstvene probleme. Zatim se na snimku vidi kako jedna žena, u tekstu je navedeno da se radi o komšinici, ulazi u kuću. Takođe se vidi i kako hitna pomoć iznosi nesrećnu ženu iz kuće.

Psi su ponovo pokazali koliko su nam dobri prijatelji i koliko birnu o nama. Ne smemo ni da pomislimo šta se sve moglo izdogađati da psi nisu bili uporni u dozivanju pomoći.

Nemamo reči, BRAVO MOMCI!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUMRO NAJPOZNATIJI RAKUN: Oreo, rakun sa crvenog tepiha preminuo u 10. godini!
Sledeći tekstŽENA HEROJ: Sofija prodaje kuću i imanje, kako bi spasila životinje o kojima brine!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime