Naslovna VESTI UMRO NAJPOZNATIJI RAKUN: Oreo, rakun sa crvenog tepiha preminuo u 10. godini!

UMRO NAJPOZNATIJI RAKUN: Oreo, rakun sa crvenog tepiha preminuo u 10. godini!

0
umro najpoznatiji rakun petface

U svojoj desetoj godini nakon kraće bolesti preminuo je najpoznatiji i najomiljeniji rakun na svetu, Oreo. On je svetu poznat po tome što je njegov lik inspirisao lik Rocketa iz Marvelovog ostvarenja Guardians of the Galaxy. 

Zanimljivo je da su ga njegovi staratelji dobili sa svega dva dana života, pošto njegova majka nije više imala mleka da ga hrani. Brinuli su se o njemu i čuvali ga, a već tada je dobio epitet najpoznatijeg rakuna u Velikoj Britaniji. 

PROČITAJTE I:

MASKOTA BLOKA 62: Rakun Blaža na povocu šeta ulicama!

O njegovoj smrti svet je obavestila jedna od njegovih starateljki, tako što je taj nemili događaj objavila na Fejsbuku. Ona se u tom postu prisetila svih lepih stvari, rekla je da je bio njihov superheroj i zvezda i da sada može da počiva u miru.

Ono što je takođe veoma zanimljivo, a vezano je za ovog neverovatnog rakuna jeste da je bio i na crvenom tepihu. Doživeo je to da dođe i da se prošeta crvenim tepihom i tako upozna mnoge glumce. On je inspirisao umetnike da daju jednom liku fizički izgled baš po njemu.

Od rođenja je bio poseban, a njegova popularnost se postepeno širila i bivao je sve poznatiji. Sada nema ko o njegovoj smrti ne piše, svi žale za njim, a možda ćemo moći i u njegovu čast da gledamo reprize filma, baš kako to ide kada umre velika zvezda.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPLAŠENA NJUŠKA VIRILA JE IZ RUPE, njegov prijatelj nije želeo da ga ostavi! (VIDEO)
Sledeći tekstLajanjem su dozvali pomoć, spasili ženu koja je dobila MOŽDANI UDAR! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime