Naslovna VESTI PSI Katarinina ispovest: „Dečko se na vratima pojavio sa mrvicom, prljavom i čupavom....

Katarinina ispovest: „Dečko se na vratima pojavio sa mrvicom, prljavom i čupavom. Mojom srodnom dušom“!

0
mrvice petface

Kada je tog 5. septembra otišla na posao, kao i svakog dana pre toga, Katarina Stojkov nije ni mogla da sluti da će od tog dana u njen život ušetati njen najbolji prijatelj – Boni!

– Radila sam prvu smenu u kafiću. Moj dečko je sedeo za šankom, i iako smo pričali, primetila sam da je ćutljiviji nego obično. Samo je u jednom trenutku ustao i rekoa mi da mora hitno da ode, počinje nam svoju priču Katarina.

Nakon dva sata Katarinin delko je stajao ispred nje, na vratima lokala, sa nečim malim, crnim pufnastim u rukama, nešto što je imalo okice veličine graška.

Za 18. rođendan je dobila Badija. Sada je NESTAO, a sumnja se da je ukraden!

– To je bila ljubav koja se rodila u momentu, zaboravila sam i gde sam i šta sam i ko sam. Uzela sam je u ruke pažljivo, da je slučajno ne povredim koliko je bila sitna i nežna. Od tog dana počinju moje slatke muke sa njom. Iako sam se “borila” sa njom da je naučim da piški na prostirku, nisam uspela. Bila je puna buvica zbog kojih sam i ja nastadala, ali bez obzira na to spavala je sa mnom i prevazišle smo i to, priseća se Katarina tih prvih dana.

U Katarininom domu žive još dva psa – ženka staforda i mužjak međanca, kog je ova divna devojka spasila sa ulice pre osam godina!

mrvice petface

– Njih dvoje su je odmah primili, čuvali i učili kako da se igra sa loptom i ostalim igračkicama. Došla je zima. Kao i svake zime, staforda i drugog psa, smestila sam u toplu garažu, gde imaju već svoj standardni kutak (da ne bi zimu proveli u dvorištu). Ove zime im se i nova kuca ponekad pridruživala. Ipak, ona je toliko mala da je uglavnom bila u  kući, kaže nam Katarina.

1.000 eura za onog ko pronađe Bucu – psa koji je nestao na Zvezdari!

Tog dana, 23. januara, bili su u garaži svo troje. Došao je trenutak ručka i Katarina ih je pozvala na obrok. Došli su svi, sem mrvice.

– Celog dana sam je zvala i tražila po kraju, nje nije bilo. Išla sam po komšiluku, pošto su je svi poznavali i znali da je moja – niko je navodno nije video. Objavljivala sam i po grupama ali bezuspešno. Jako mi nedostaje, dodala je Katarina.

Njen apel je da sličicu njene mrvice, psa koji se inače zove Boni, podelite na što više mesta. Možda je neko video ovu čupavicu i smestio je kod sebe! Katarina je iz Rakovice, pa svi koji žive u ovom delu Beograda, neka dodatno obrate pažnju!

Kontakt: 065/27 27 353

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDevojčica (11) i njen pas Toni UPRAVO su spasili mamu i bebu kozu! (VIDEO)
Sledeći tekstVELIKO BRAVO: Veterinarka Rubi BESPLATNO leči ljubimce beskućnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime