Naslovna VESTI PSI SLUČAJAN SUSRET – Pojavio sa na njenom travnjaku da bi se otkrila...

SLUČAJAN SUSRET – Pojavio sa na njenom travnjaku da bi se otkrila dirljiva priča

0
Slučajni susret

Kada brinemo o psima, stvaramo posebnu vezu s njima koja može trajati ceo život. Psi će nas pamtiti čak i posle godina razdvojenosti. Jedan slučajan susret je otkrio dirljivu priču.

Slučajni susret

Kejt Hauard je jednog dana sedela na tremu svoje kuće kada se niodkuda, pojavio pas koji se bukvalno srušio i legao na travnjaku ispred kuće. Kejt je bila fascinirana, a činilo joj se da je i pas bio i više nego zainteresovan za nju.

Pročitajte i ovo: ZASTRAŠUJUĆE – Ruski radnici namerno dinamitom digli u vazduh medveda!

Vlasnik psa je pokušavao da povuče psa sa travnjaka i da nastavi šetnju ali pas je bio uporan. Ležao je i gledao u Kejt. Vlasnik je psa pozvao imenom „Vini“ i Kejt je tada shvatila. Prepoznala je psa kome je ona pre nešto više od godinu dana privremeno ustupila dom. Vini je bila smeštena kod Kejt dok je čekala stalni dom. Pošto je sterilisana, posle tri meseca su došli iz azila da je preuzmu jer je Vini dobila pravi dom. Iako se radilo o privremenom aranžmanu, Kejti se veoma vezala za štene: „Plakala sam tri dana nakon što je sterilisana i otišla na usvajanje, brinući se da li je otišla u dobar dom.”

Slučajni susret

Pročitajte i ovo: NIJE PREŽIVEO HOROR – Vezan lancem, pas ispao iz kamioneta u punoj brzini.

Nekim čudom, Vini je našla put do Kejt. Kejt se pre nekoliko meseci preselila i sticajem okolnosti njen novi dom je bio udaljen svega nekoliko blokova od doma u kojem je živela Vini. Kejt je najzad bila umirena jer je saznala da Vini živi divnim i presrećnim životom voljenog ljubimca. Ovaj susret je doveo do toga da donese još jednu važnu odluku.

Slučajni susret

Kejt je ponovo počela da pruža privremen dom psima koji nisu imali sreće. Čuva ih i neguje dok ne dobiju pravi dom kakav zaslužuju. Od ovog slučajnog susreta, još mnogo pasa je našlo utočište u Kejtinom domu, a ona redovno obilazi Vini koja je nikada nije zaboravila.

Izvor:  pawbuzz.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZASTRAŠUJUĆE – Ruski radnici namerno dinamitom digli u vazduh medveda!
Sledeći tekstKAKAV ZAŠTITNIK! Nije uspeo da postane stočarski pas, a onda je upoznao tele invalida.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime