Naslovna VESTI PSI NIJE PREŽIVEO HOROR – Vezan lancem, pas ispao iz kamioneta u punoj...

NIJE PREŽIVEO HOROR – Vezan lancem, pas ispao iz kamioneta u punoj brzini.

0
nije preživeo horor

Svedoci iz jednog hotela u blizini Lepuna u Australiji bili su užasnuti kada su videli kako jedan kaminonet u punoj brzini polazi ulicum i za sobom vuče psa koji je bio vezan lancem. Kada je vozač skrenuo u jednu bočnu ulicu, lanac je pukao a pas je ostao da leži u lokvi krvi na prašnjavom putu. Vozač se nije zaustavio i pogledao šta se desilo sa psom.

nije preživeo horor

Gosti i prolaznici pričaju da je nesrećni pas pokušavao da trči za kamionetom i da ga sustigne. Prisutni policajci su pojurili za kamionetom, a pridružili su se i prolaznici koji su pokušali da zaustave vozača ali on je ne smanjujući brzinu nastavio svoj put.

Pročitajte i ovo: NIJE IZDRŽALA – SADA SVI PLAČEMO ZA NJOM! – Besomučno su je parili, a onda odbacili!

Gospođa Breneger je odmah istrčala na put kako bi pomogla psu koji gotovo da nije davao znake života. Uz pomoć još nekih prijatelj prebacili su jadnog psa u najbližu veterinarsku klinikau. „Ovaj pas je bio toliko jak i odlučan da je sam ušao kod veterinara nakon sve te traume!“

nije preživeo horor

Nažalost, ova žena je potom izjavila i da je ovaj hrabri pas izgubio borbu sa povredama koje je doživeo tokom noći u veterinarskoj klinici. Povrede koje je doživeo su bile preteške i uprkos svim naporima veterinara da ga stabilizuju on je uginuo.

Pročitajte i ovo: MAMA GA JE NAPUSTILA ali je dobio NOVU PORODICU!

nije preživeo horor

Potraga za surovim vozačem se nastavlja i nadamo se da će ga sustići zaslužena kazna koja je u Australiji za ovakvo delo 260.000 Australijskih dolara i do 3 godine zatvora.

Izvor:  express.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIJE IZDRŽALA – SADA SVI PLAČEMO ZA NJOM! – Besomučno su je parili, a onda odbacili!
Sledeći tekstZASTRAŠUJUĆE – Ruski radnici namerno dinamitom digli u vazduh medveda!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime