Naslovna VESTI PSI Izglasan ovogodišnji NAJRUŽNIJI PAS NA SVETU

Izglasan ovogodišnji NAJRUŽNIJI PAS NA SVETU

0

Psi svih oblika i veličina borili su se u žestokoj konkurenciji kako bi se izlgasao Najružniji pas na svetu. Pobednica 29. svetskog takmičenja ove vrste je mastif Marta.

Ova keruša ima neverovatnih 57 kilograma i veoma zgužvano lice. Ona je iste rase kao i Hagridov pas Fang iz serijala „Hari Poter“. Marta i njena vlasnica su osvojile veliku nagradu od 1.500 dolara, kao i trofej.

Pročitajte još: Priznanje: Kvazimodo, najružniji pas za 2015. godinu! (FOTO)

Prvi pratilac je bio Mo, mešanac mopsa, koji je najstariji učesnik takmičenja. Njegov jezik stalno viri, a zbog godina je izgubio čulo mirisa i vida, ali očigledno ima veoma jak osećaj mirisa.

na svetu petfaceTakmičenje se održava svake godine u Kaliforniji u SAD-u, a ovaj mešanac kineskog ćubastog psa koji se zove Čejs, putovao je čak iz Velsa kako bi se takmičio. Čejs je osvojio treće mesto na takmičenju, a osim toga je i pas pomoćnik.

na svetu petfacePsi su ocenjivani na osnovu prvog utiska, neobičnog izgleda, ličnosti i reakcije publike. Džosi koju vidite je pozirala na crvenom tepihu.

na svetu petfaceRaskal Dva je bio učesnik i takmičenja Amerika ima talenat i bio je čak i u filmu, a pomaže i vlasnicima da skupe novac u humanitarne svrhe. Raskalov tata je bio pobednik ovog takmičenja 2002. godine.

na svetu petfaceMnogi od pasa koji su učestvovali na takmičenju su spaseni i imali su teške živote. Par koji je vodio takmučenje kaže da ovo takmičenje predstavlja proslavu svih pasa, pokazujući da su voljeni, bez obzira na to kako izgledaju.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.