Naslovna VESTI PSI Izglasan ovogodišnji NAJRUŽNIJI PAS NA SVETU

Izglasan ovogodišnji NAJRUŽNIJI PAS NA SVETU

0

Psi svih oblika i veličina borili su se u žestokoj konkurenciji kako bi se izlgasao Najružniji pas na svetu. Pobednica 29. svetskog takmičenja ove vrste je mastif Marta.

Ova keruša ima neverovatnih 57 kilograma i veoma zgužvano lice. Ona je iste rase kao i Hagridov pas Fang iz serijala „Hari Poter“. Marta i njena vlasnica su osvojile veliku nagradu od 1.500 dolara, kao i trofej.

Pročitajte još: Priznanje: Kvazimodo, najružniji pas za 2015. godinu! (FOTO)

Prvi pratilac je bio Mo, mešanac mopsa, koji je najstariji učesnik takmičenja. Njegov jezik stalno viri, a zbog godina je izgubio čulo mirisa i vida, ali očigledno ima veoma jak osećaj mirisa.

na svetu petfaceTakmičenje se održava svake godine u Kaliforniji u SAD-u, a ovaj mešanac kineskog ćubastog psa koji se zove Čejs, putovao je čak iz Velsa kako bi se takmičio. Čejs je osvojio treće mesto na takmičenju, a osim toga je i pas pomoćnik.

na svetu petfacePsi su ocenjivani na osnovu prvog utiska, neobičnog izgleda, ličnosti i reakcije publike. Džosi koju vidite je pozirala na crvenom tepihu.

na svetu petfaceRaskal Dva je bio učesnik i takmičenja Amerika ima talenat i bio je čak i u filmu, a pomaže i vlasnicima da skupe novac u humanitarne svrhe. Raskalov tata je bio pobednik ovog takmičenja 2002. godine.

na svetu petfaceMnogi od pasa koji su učestvovali na takmičenju su spaseni i imali su teške živote. Par koji je vodio takmučenje kaže da ovo takmičenje predstavlja proslavu svih pasa, pokazujući da su voljeni, bez obzira na to kako izgledaju.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVOĆE i POVRĆE koje je OTROVNO po vašeg psa
Sledeći tekstPRODUŽI ŽIVOT: Akcija prikupljanja hrane za napuštene životinje

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime